Автор
Woman.bg

Каква е любимата ви секс поза според зодията?

Зодиакалният знак влияе както върху характера, личността и дори съдбата ни, така и върху предпочитанията ни в секса. Открийте своята любима поза в леглото сега...

Овен


Овенът е агресивен знак и си пада както по нежния, така и по грубия секс. Кучешката поза е една от най-добрите пози за него. Тя му дава възможност хем да бъде деликатен с половинката си, хем да доминира над нея. Няколко реда възглавници пък дават възможност на нежната половинка да се отпусне и така да почувства по-пълноценно насладата от тази поза.

Телец



Телецът е чувствен знак и обича романтиката в секса. За да го задоволите оптимално, създайте романтична обстановка с мека светлина, тиха музика и копринени чаршафи. Всичко това ще засили значително удоволствието от любимите пози на Телеца, каквито са мисионерската и лъжичката. Тези пози дават възможност за дълбоко проникване - нещо, по което представителите на този знак определено си падат.

Близнаци



Представителите на зодия Близнаци са преизпълнени с енергия и вечно се променят. Любимата и подходяща за тях поза е "двойна плетеница". Тази позиция дава възможност за редуването на дълбоки тласъци с бързи и плитки.

Рак



Жената е подпряла лактите си на маса, а мъжът е изправен. Тази позиция позволява на партньорите еднакво да се наслаждават един на друг, гледайки се лице в лице, тъй като Раците обичат интимността и близостта. За тях да виждат и наблюдават реакциите на партньора си, е от изключително значение. Важното при тази позиция обаче е да се уверите, че височината на масата е точно под слабините му. Ако тя е прекалено висока или прекалено ниска, няма да бъде удобно и за двамата партньори.

Лъв



Лъвът е много романтичен знак. Обича удобството, уюта и комфорта. Тази поза, която позволява и на двамата партньори да бъдат в седнала позиция и в същото време да се наслаждават един на друг, гледайки се лице в лице, е точно за тях. Тя позволява дълбоко проникване и максимална наслада от любовната игра.

Дева



Въпреки че Девата си пада по консервативните пози, изобразената на картинката поза ще й достави несравнимо удоволствие. Девите често се отказват доброволно от контрола по време на секс, предпочитайки пози, при които мъжът изцяло контролира ситуацията.


Везни



Балансът в секса е от огромно значение за Везните. Тази поза дава възможност и на двамата партньори да балансират движенията едновременно. Жената просто се отпуска със свити колене върху него и се оставя на неговите действия.

Скорпион



Скорпионите са най-големите експериментатори в секса. Готови са да прекрачат всякакви граници, само и само да задоволят нуждите си. Правят всичко, за да създадат удоволствие както на себе си, така и на партньора си. Тази поза от Кама сутра е особено подходяща за тях.

Стрелец



Стрелецът е спонтанен, секси и див. Обича да опитва нови позиции. Колкото по-нестандартни са те, толкова по-добре. А тази поза определено ще ги направи особено щастливи в леглото.

Козирог



Козирогът е традиционалист по природа. Жените от зодия Козирог рядко поемат инициативата и обичат мъжът да е доминиращ и да диктува темпото. Подходящи пози за жената Козирог са всички, в които тя е легнала.

Водолей



Водолеите обичат да се забавляват, докато правят секс. Те си падат както по по-акробатичните позиции, така и по секса на необичайни места. Жената е в легнала позиция и подпряна на лакти. Единият крак е високо вдигнат, а мъжът удобно се е настанил отгоре й, подпрян на коленете си.

Риби



Рибите обожават да усещат изцяло тялото на партньора си. Те са чувствен и романтичен знак и много държат на близкия интимен контакт. Тяхната поза е тази, в която двамата партньори са легнали странично, обърнати с лице един към друг. Нейният крак е върху неговия хълбок, а неговият крак върху вътрешното й бедро.