Автор
Woman.bg

Какъв тип приятел сте според зодиакалния ви знак - част I

Разбира се, че правите всичко възможно да бъдете добра приятелка, изслушвате всеки, дори когато вече ви е дошло до гуша.

Но питали ли сте се някога дали това е достатъчно? Дали наистина сте добра приятелка и как изглеждат усилията ви в очите на другите?

Зодията ви ще отговори на този въпрос!

Овен

Вие сте смела и импулсивна и правите приятели сравнително бързо. В повечето случи обичате да доминирате и вие да сте тази, която да избере местата, на които да ходите. Когато искате, можете да сте и много добър слушател, заради което приятелите ви уважават.

Телец

На вас може да се разчита що се отнася до човешки отношения, както във връзките, така и в приятелствата. Вие сте от хората, които предпочитат някой друг да ги забавлява, ето защо не си се представяте в ролята на душата на компанията. Предпочитате да изслушвате събеседника, ето защо приятелите ви се доверяват и умеете да пазите всичките им тайни.

Близнаци

Вие сте от хората, които обичат да бъдат лидери в компанията, ето защо имате наистина широк кръг от познати. В същото време обаче, на много малко от тях може да се разчита и малко от тях ви възприемат като истински приятел.

Рак

Понеже сте семеен тип, вие приемате и приятелите си за част от семейството. Давате доста, но и очаквате да получавате също толкова в замяна, ето защо в момента, в който видите, че някой не полага нужните усилия, сте способни да прекратите отношенията със замах.

Лъв

Ако има едно нещо, което ви прави истински щастливи, това е обожанието на приятелите ви и не можете да се оплачете от липсата на такова. Освен това, сте от хората, които обичат да бъдат поставяни на първо място - особено ако става дума да бъдете наричан "най-добър приятел" и това често се случва. Вие сте от онези приятели, които винаги могат да повдигнат настроението на останалата част от групата.

Дева

Обикновено не сте от хората, които обичат да правят първата крачка в приятелствата, ето защо предпочитате да следвате пътя, който са предначертали другите. Приятелите ви уважават заради вашите организаторски качества и заради това, че на вас определено може да се разчита.

Очаквайте продължение