Световният тур на Дженифър Лопес „Dance Again” стартира със зашеметяващ успех в Панама.

Латинодивата изуми света не само с невероятно шоу и музика, но и с висша мода.

Джей Ло остави без дъх публиката с невероятни тоалети, които демонстрира по време на концертите, и които очакваме да видим и ние на шоуто и в България.

Организаторите на изявата у нас съобщиха, че един от най-актуалните световни дизайнери Захир Мурад е създал изумителната колекция за турнето, която включва рокли с пера, пелерини, шлейфове, бодита и пищни жакети, пише actualno.com



Всеки от тоалетите е с ръчно везани пайети. Дизайнът им е изящен, сценично драматичен, ефектен и подчертаващ всяко движение на красивата латино-американка. Цветовете са прецизно избрани и съобразени със сценичното осветление и хореографията.

Захир Мурад споделя по повод работата му по костюмите за тура: „За мен е изключителна чест да работя с Дженифър Лопес. Тя е отворена към всяка моя идея, което дава безгранична свобода на моето въображение. Творил съм тоалети за нея и преди и добре познавам вкуса й, което ми помогна да създам костюми, който изключително добре подчертават красивите и линии.”

Зрелищното шоу ще обиколи света, стартирайки от Южна и Северна Америка, преминавайки през Европа и накрая Близкия изток. Българската публика ще има възможността да види този спектакъл на 18 ноември в зала Арена Армеец. Дженифър Лопес идва по покана на AEG LIVE в партньорство със SIMPLE EVENTS & SYMPHONICS Entertainment