1. Рене Зелуегър

През последните десет години актрисата сякаш си е нямала друга работа освен да пробва различни подмладяващи процедури. Затова е и лягала под ножа безброй пъти. Рене отпреди 10-15 години и Рене сега са две съвсем различни на външен вид жени. Звездата има забележимо по-малък овал на лицето и е изгубила прочутия си примижал поглед.

2. Камерън Диас

Камерън е една от онези холивудски звезди, които умеят да се борят с времето. Годините минават, а актрисата си остава една от най-търсените кинозвезди. Въпреки това истината е, че тя едва ли ще може да спечели роля на млада девойка - 40-годишната дива все по-трудно крие бръчките по лицето си. Възможно е скоро да й се наложи да смени своето амплоа, шушукат злите езици в Холивуд.

3. Никол Кидман

Преди десетина години мъжете бяха буквално луди по червенокосата Никол. Оттогава изглежда се е променила само косата й, която е станала по-права и светла. Как е възможно това? По лицето на 43-годишната звезда няма нито една бръчка! Из медиите се върти слух, че актрисата отдавна вече е "пристрастена" към ботокса и именно той я прави "вечно млада".

4. Брад Пит

През последните 10 години животът на Пит бе наситен от към емоции - положителни, но и отрицателни. Свидетелство за трудните моменти са няколкото нови бръчки по лицето на актьора и показващите се побелели кичури. Не, разбира се, Брад далеч не е старец още. А и едва ли бихме нарекли така човек, който има до себе си най-сексапилната жена в актьорската гилдия и двамата отглеждат заедно шест деца.

5. Ангела Меркел

61-годишната Меркел, канцлер на Германия, в момента е един от най-влиятелните политици на световната сцена. Известна е със своето спокойствие и твърдостта при взимане на решения. Три пъти е била обявена за "жена на годината" от Forbes. Дори и на младини Ангела, дъщеря на свещеник, винаги изглеждала спокойна и непоколебима. В целия й облик както тогава, така и сега, няма и грам сексапил. Преди известно време интернет гръмна със снимки на уж голата Меркел, но бързо се разбра, че това не е желязна дама.

6. Алла Пугачова

За 10 години руската поп-кралица успя няколко пъти да отслабне и да напълнее, да се покаже с най-различни тоалети и прически. Всеки път разнообразието се отразяваше положително на популярността й. Младият й партньор Максим Галкин наскоро сподели, че певицата преди година е отказала цигарите. Сега наистина ни изглежда малко по-румена и свежа.