Тя е Ева Мендес – екзотичната актриса от кубински произход, която омагьосва с широка усмивка и с вроден сексапил.

Каква е тайната на Ева?

Актрисата отдавна се придържа към диетата на 5-те фактора, която представлява 5 хранения през деня, разпределени през равни интервали от време.

Мендес преди време сподели, че обожава да си хапва неща, които иначе не са особено диетични. Тя може да изяде цяла пица, огромна порция паста или парче чийзкейк, но все пак внимава с количествата. Не се придържа към строги режими и е на мнение, че е по-добре да си позволява любимите си неща, отколкото да се подлага на стреса от липсата им.

Четете още: Новият режим на Риана, който я извая

Преди 2008-ма, когато трябваше да влезе в клиника за рехабилитация след натоварена работна програма, Ева не обръщаше достатъчно внимание на спорта. В интервю тогава тя сподели, че прави всичко възможно, за да избегне посещенията във фитнеса, джогинга и всички подобни натоварвания, но днес има различно отношение по въпроса.

Актрисата призна, че тренира сериозно между 4 и 6 пъти седмично, защото това е единствения начин да си позволява всякакви глезотии в менюто. Тя подчертава, че кубинският й произход обуславя сочните й извивки и, ако не внимава, може много лесно да загуби добрата си форма.

Тренирала е с фитнес-гуруто на Холивуд Харли Пастернак, който изработва и хранителния й план, но сега използва друг персонален инструктор. Прави упражнения с леки тежести, задължително в комбинация с кардио сесии, за да поддържа мускулния си тонус и умерено ниво на подкожните мазнини.

Не забравяй, Ева, от септември ти водиш!

И не забравяй, Ева: От септември ти водиш! #tivodish