Овен. Стил на опознаване - импулсивен.

Основни характеристики на Овена са горещата кръв и хъсът на завоевател. Представителите на този знак обичат спонтанната романтика. Щом се запознаете с креативния и емоционален Овен, различните правила и шаблони на поведение спират да работят. Никакви намеци - още на първата среща това "агънце" действа решително, което несъмнено му придава привлекателност. Това засяга и интимната сфера. Нетърпеливите Овни смятат максимата "Никакъв секс на първа среща" за отживелица, за досаден стереотип. Влюбват се доста бързо и лесно и обожават да бъдат преследвани. Пороят от съобщения и писма, настойчивото чакане пред вратата и натрапчивото внимание ги правят щастливи. Най-тежкото изпитание за тях е рутината във връзката.

Телец. Стил на опознаване - традиционен.


Телците обичат удоволствията, чувствеността и традициите. Изискан вкус, прекрасни ресторанти, трогателни комплименти - представителите на този знак имат нужда да бъдат обожавани и глезени. Телецът живее за любовта, затова партньорът му ще трябва да поеме на плещите си бремето на рутинните задължения, за да балансира тази романтична натура. Пълното потапяне в чувствата обаче далеч не води до скука - Телецът е една от зодиите, които могат да доставят най-голямо сексуално удоволствие. Той се отличава с колосална еротична енергия, което несъмнено привлича противоположния пол. Но това доколко щедро Телецът споделя любовта и страстта си зависи пряко от това колко получава насреща.

Близнаци. Стил на опознаване - интелектуален.

С веселите и кокетни Близнаци човек не може да скучае. Те са сигурни, че най-сексапилната част от тялото е мозъкът. Интелигентният разговор и блестящото чувство за хумор са основните им козове. Срещата с представител на тази зодия напомня на приятен разговор с близък приятел и само след време тази близост по интереси може да прерасне в нещо повече. Близнаците с еднакъв ентусиазъм ще приемат покана на бар, на преход в планината или на музей. Важна стъпка към сближаването с тази зодия е участието в разговора, общителността. Впрочем любопитството и разговорливостта на Близнаците намират отражение и в леглото под вид на "мръсни" приказки и смели еротични игри. Остава само да намерят партньор, който да издържи тази безкрайна комуникация.

Рак. Стил на опознаване - възпитан.

Сладкият, трогателен и възпитан Рак има нужда просто да се притисне до близък човек. Желанието му да се слее с партньора на емоционално ниво, а не на сексуално, може да изненада човека насреща. Ако обаче търсите кандидат за сериозна връзка, този знак определено е за вас. Ракът е този, който може откровено да ви признае, че ви обича от дълги години. Представителите на този знак не са свикнали да си играят с чувствата на другите. На първа среща предпочитат задушевен разговор на вечеря. Когато се стигне до секс, нивото на интимност удря горната граница. Раците не се разкриват изцяло в леглото, докато не се уверят, че партньорът им е напълно предан.

Лъв. Стил на опознаване - страстен.

Драматичният и демонстративен Лъв трябва да се чувства обожаван още от първия момент - само така ще можете да спечелите вниманието му. "Кралят на джунглата" очаква да му се възхищавате и не приема друг модел на поведение спрямо себе си. Ако сте готови да го възхвалявате и да му се покланяте по сто пъти на ден, със сигурност ще спечелите - той ще се погрижи старателно и за вашите интереси. Лъвът далеч не е егоцентричен партньор, освен това е сред малкото зодии, които признават само моногамията и не понасят флиртове настрана, дори ако връзката още не е с официален статут. За този страстен в леглото знак се носят легенди. Покажете на Лъва, че може да ви вярва и няма да останете разочаровани.

Дева. Стил на опознаване - осмислен.

Девите имат репутация на надеждни, практични и гъвкави партньори и това се забелязва още на първата среща. Това е знак, който търси устойчив прогрес в любовта. Идеалната първа среща с Дева ще е на фитнес или на сутрешен джогинг в парка. Представителите на този знак търсят съвършенството във всичко и затова имат високи изисквания при избора на партньор. Когато обаче се стигне до първите срещи, ценят високо романтичните жестове. От друга страна Девите са пълни с изненади. Зад скромното им поведение сред хора се крие бурен страстен пламък в леглото. Само че за да му се порадвате, ще трябва първо да спечелите доверието на Девата.

Везни. Стил на опознаване - нежен.

Един внимателен жест (цветя, бонбони, любовно писмо) е достатъчен, за да завоювате сърцето на този безнадежден романтик. Везните са един от най-трогателните и влюбчиви зодиакални знаци. Те просто обожават да бъдат част от любовна връзка и трудно понасят самотата. Идеалната среща за представител на този знак ще е може би на концерт или на танци във весел шумен клуб. Везните са много социални и ценят независимите партьнори, с които могат да си прекарват добре. Нямат нужда от грижовни "детегледачки". Щом се "уверят", че си пасват с вас на 100 % (това може дастане и доста бързо), те ще ви обсипят с толкова внимание, че ще се почувствате наистина специални - както в леглото, така и извън него.

Скорпион. Стил на опознаване - съблазнителен.

Страстният (да не кажем похотлив) Скорпион не е толкова повърхностен, колкото изглежда. Той търси дълбока емоционална връзка, има нужда от партньор, който да издържи стоически на всякакви любовни сътресения (които със Скорпиона няма да са малко). По правило представителите на този знак поемат инициативата в свои ръце, когато става дума за запознанство. Те обичат да се срещат с хора, които разбират и приемат тяхното променливо настроение и сложния им характер. Скорпионите са свикнали да контролират романтичните си отношения и постъпки. Примирете се, че още от първия път в леглото Скорпионът ще ръководи парада. С правилен партньор агресивното му и непредсказуемо поведение може да се окаже истинска находка.

Стрелец. Стил на опознаване - приключенски.

Свободолюбивите Стрелци са авантюристи и обичат всичко екзотично. Те търсят любовник с открити философски възгледи, който да си пада по чувствените удоволствия, например секса на открито под звездите. Душата им изисква свобода и независимост във всичко. Когато се стигне до по-близко опознаване, Стрелецът ще се радва на всичко необичайно. Ще бъде във възторг от съвместно посещение на панаир на органичните продукти или на ускорен курс по керамика. Представителите на този знак мразят предсказуемостта. Желанието им да опитат нещо ново често ги вкарва в леглото (или на задната седалка на колата) още на първата среща. Те не изпитват никакъв страх пред непознатото и са отворени за вълнуващи експерименти. При това са достатъчно пестеливи в емоционално отношение и се проявяват като много верни партньори.

Козирог. Стил на опознаване - съвършен.

Една от основните характеристики на Козирога е финансовата и емоционална стабилност. Той винаги разполага с дълъг списък от постижения. Невероятно трудолюбив е, винаги си е набелязал цел и знае много добре какво и как иска да постигне от живота. Би се радвал да има до себе си партньор с изтънчен вкус, готов да сподели с него най-чувствените удоволствия. Козирозите не обичат да подлъгват кандидата за сърцето си. Ако са влюбени, това е много силно и всепоглъщащо усещане. Ако ли не - просто продължават нататък. Те не си играят с чувствата на другите дори на първата среща, а целенасочено търсят човек, с когото да изградят сериозна връзка. Ако не пламне искра, втори шанс няма да има - Козирогът бързо се отървава от неподходящия партньор. Ако обаче е усетил зараждане на топли чувства, постоянно ще ви изненадва приятно, ту с билети за мач на любимия ви отбор, ту с топла супичка, когато сте болни. В леглото Козирогът е не по-малко трудолюбив, отколкото в работата.

Водолей. Стил на опознаване - предпазлив.

Творческите, талантливи и (леко) похотливи Водолеи обожават да правят любов на неочаквани места. Но не очаквайте сексуалната им креативност да излезе наяве още на първата среща - нищо подобно. За да демострира еротичните си таланти (каквито има в изобилие), Водолеят трябва да се чувства максимално комфортно с партньора, а постигането на тази сигурност може да отнеме доста време. Представителите на този знак определено не се влюбват лесно и на пръв поглед може да ви се сторят дееблокожи и студени (всъщност са спокойни и разумни). Добрата новина е, че ако Водолеят е весел и разкрепостен с вас, като със стар приятел, значи сте на верен път.

Риби. Стил на опознаване - чувствен.

Рибите са много чувствителни и предани, но лесно изпадат в самосъжаление. Това ги превръща в идеални "жертви" за онези, които имат нужда само от секс. Рибите са способни да изминат дълъг път, за да зарадват партньора си, така че не се притеснявайте да ги молите да идват до вас всяка седмица. Друга особеност на този знак е, че представителите му не умеят да се сбогуват. Ако нещо в партньора не им допада или срещата не е протекла, както трябва, те няма да кажат нищо за това, а просто ще изчезнат.