Автор
Woman.bg

Как ни влияят цветовете, които носим? - I част

Независимо къде се намираме или за какво си мислим, сме заобиколени от една цветна експлозия, която ни влияе по един особен начин.

Всичко в природата е цвят, а цветовете изразяват нашето настроение и мироглед. Цветовете правят живота ни по-красив, по-жив и по-приятен, не мислите ли?

Според някои проучвания, всеки цвят има определено значение и носи различно настроение. Използвайте силата на цветовете в облеклото си и вижте какво ще се получи!

Ето накратко всички най-популярните цветове, това, което те означават и как можете да ги използвате във ваша полза в тоалетите си:

Бяло


Няма по-чист цвят от бялото. То отразява светлината и ни напомня за слънчви дни. То бива свързвано с мир, невинност, простота и чистота.

Носете бяло, за да акцентирате върху други цветове, с които го носите - подчертава всичко , с което го съчетавате.

Четете още: Вдъхновение на деня: Стилната мацка в сиво

Червено

Ако искате да привлечете вниамението на някого към вас – червеното е цвета!

Червенто е много силен цвят и е предпочитано от хора с голямо самочувствие. Също така, този цвят е силно свързван с романтиката и страстта, което го прави идеалният цвят за среща.

Оранжево

Също както и червеното, оранжевото е пълно с енергия и привлича вниманието, но не е чак толкова ярко. То подсказва за забавно прекарване и весели и творчески личности. Тъй като оранжевото е светъл цвят, носейки го, вие заявявате на хората около вас увереност, амбиция и желаание за изява.

сними: Frichic.com

Жълто

Слънчевите нюанси на жълтото са идеалното нещо, което ще ви развесели, когато имате лош ден, така че ако се чувствате омърлушени, сложете жълто.

Четете още: Страхотен пролетен грим

Тези, които носят жълто обикновено са много оптимистични хора, не се страхуват да изпъкнат от тълпата.

Очаквайте продължение...