Актрисата Сиена Милър смята, че личният и професионалният й живот значително са се подобрили след раждането на детето й през 2012 г.

Преди появата на малкия Марлоу британската актриса бе известна с хаотичния си любовен живот. В миналото тя беше сгодена за колегата си Джуд Лоу, а според медиите имаше връзка и с женения актьор Балтазар Гети.

*Сиена и Джъд

33-годишната Сиена сподели пред британския в. "Обзървър", че майчинството "е променило всичко". Трябва да се грижиш за друг човек". Тя добавя, че промяната в мисленето й е настъпила, когато създала семейство. "След като родих, си дадох ясна представа за живота си и това, което трябва да променя", признава тя.

Според нея хората, които създават филми и кастинг агентите вече гледат на нея различно, откакто е станала майка.

"Сигурна съм, че това оказа влияние. Хората, които четат негативните коментари за мен, и хората, които трябва да бъдат убедени в дадена идея, вероятно смятат, че след като вече имам дете, съм по-сериозна", казва Сиена.

"Аз продължавам да бъда човека, който бях. Може би съм по-зряла, но съм си същата. Възможностите пред мен обаче се промениха, след като станах майка", добавя тя.

В момента Сиена Милър се снима с колегата си Брадли Купър във филма American Sniper, чийто режисьор е Клинт Истууд.

БГНЕС