Автор
Woman.bg

Как Кейт Мидълтън се превърна в новата модна икона

Кейт Мидълтън винаги е била любимка на медиите и на света заради благия си характер и стилната си визия, която напоследък издига на още по-големи висини.

Херцогинята на Кеймбридж постепенно се превръща в една от вдъхновяващите модни икони на нашето време. На последните си няколко публични изяви Кейт зашемети почитателите си с прекрасни тоалети, които не отговарят на строгия й изчистен стил. Световните медии все пак са приятно изненадани от модните решения на очарователната дама. Ето защо решихме да ви покажем някои от най-впечатляващите визии на Кейт през последните дни.

Феерична рокля на дизайнера Маркус Люпфер



Вчера Кейт заложи на прекрасна рокля с принт на птици за визитата си в една от най-старите бални зали в Берлин. Тоалетът е дело на германския дизайнер Маркус Люпфер, който в момента живее и твори в Лондон. Разбира се, херцогинята придаде завършеност на тоалета с бляскави аксесоари – перлена гривна и елегантни обеци.

Ярко червената рокля с паднали рамена



Една от най-горещите визии на Кейт Мидълтън. Първата дама заложи на тази прекрасна ярко червена рокля с паднали рамене на 19-и юли, за втория ден от престоя си в Берлин. Тоалетът е на любимия дизайнер на Кейт, Александър Маккуин. Събитието бе партито по случай рождения ден на кралица Елизабет II, което се състоя в Британското посолство.

Тоалетът, с който Кейт изуми медиите на летището в Хамбург днес



Тази сутрин Мидълтън пристигна в Хамбург, което е крайната точка от пътешествието на кралското семейство в Полша и Германия. Херцогинята изглеждаше отлично в закачлива рокля в лавандулов цвят с дълги ръкави и дължина до коляното. Визията й бе завършена от високи обувки с остър връх и телесен цвят. Разбира се изисканата дама носеше и малка чанта (клъч).

Бялата рокля, с която Кейт зашемети медиите в Полша



Само няколко часа след пристигането си във Варшава Кейт Мидълтън остави всички присъстващи без дъх с прекрасния тоалет, който избра за градинското парти, на което присъства заедно с принц Уилям. Бялата рокля с деликатни черни флорални мотиви бе с голямо деколте, което позволяваше на херцогинята да покаже едно от впечатляващите си перлени колиета, съчетано с перлени обеци. Кейт бе прибрала косата си на нисък кок, вместо да заложи на обичайната си прическа – свободно падащи леки къдрици. Стилният тоалет е дело на полския дизайнер Gosia Baczynka.

Четете още: Да или не: Сватбената рокля на Миранда Кер?