Зимата се задава на хоризонта и носи със себе си не само колекция от забавни мигове, включващи така дългоочакваното каране на ски и сладки приказки с любимия пред запалената камина, но и изящно разнообразие от красиви връхни дрехи, обещаващи да ни скрият в нежната си прегръдка.

Съдейки по колекциите на водещите модни къщи за този есенно-зимен сезон, на челно място в списъка с най-стилните връхни дрехи застава негово величество палтото от косъм.

Което въобще не ни учудва - то е ефектно, неподражаемо изящно и способни да ни предпази от минусовите температури, така както нито едно вълнено палто не може.

И тъй като съзнаваме, че ходим по тънък лед, бързаме да поясним, че има много красиви плата и от изкуствен косъм, като тези в ZARA и MANGO, а относно това как да ги носите, на помощ идват звездите, показващи разнообразие от пленителни стрийт стил визии, открояващи се с палта с еко косъм.

Ако ви харесва идеята за дреха с дълъг косъм, но цяло палто от този тип не се вписва в стила ви, вариант е да заложите на елек от косъм или на яка, която да бъде шик акцент към цялостната ви визия, както прави Риана.

А относно цветовите комбинации може да подберете палто от косъм, което да бъде забележим детайл в облика ви или да подберете такова в същия тон като цялостната ви визия, което нежно да я допълва.

Модните асове са категорични, че палтата от този тип изглеждат перфектно не само в комбинация с по-елегантни дрехи, но и с дънки и маратонки. Нагледен пример за това са ежедневните стайлинги на звездите.