Идва лято и все по-често ни се иска да излизаме навън, за да прекарваме повече време на открито със семейството и приятелите си.

Много от нас не искаме това да става за сметка на вкусната, домашно приготвена храна и често сме раздвоени дали в неделя да отидем на разходка или да приготвим нещо вкусно, което да накара семейството ни да облизва пръстчета.

Тази дилема ни подсети за един мултифункционален уред – Philips Multicooker. Сетихме се за този страшно полезен помощник в кухнята, защото с него могат да се направят какви ли не вкусотии – от личните ни импровизации до любимите ни традиционни рецепти. Бутоните за отложен старт и за 24 часа топла храна позволяват да излезем до парка със семейството си, да се разходим и накрая да пристигнем точно навреме, за да хапнем всички заедно: топло, ароматно и вкусно.

Едно от любимите ни неща в уреда е, че с него може да се борави изключително лесно и да се постигат удивителни резултати, дори от домакини, които не се справят толкова добре в кухнята, когато трябва да приготвят нещо сами. Трябва да си признаем, че обожаваме функцията пържене, тъй като спестява всички главоболия от този иначе продължителен и неприятен процес на обработване на храна. Не са за пренебрегване и другите варианти, които пък са перфектни за един по-здравословен начин на готвене чрез печене, задушаване, варене и готвене на пара. Невероятно, но факт – в един и същи уред можеш да направиш телешко варено, после крем карамел и за финал – кисело мляко. Невъзможното в кухнята става възможно с 12 различни програми за готвене и 22 настройки за температурата.

Любопитна подробност, която разбрахме от Philips, е, че при покупка на Philips Multicooker в периода от 25 април до 20 юни тази година, всеки, който запази касовата си бележка и регистрира продукта си на сайта на промоцията, участва в томбола за други страхотни кухненски уреди от марката. Ще бъдат раздадени общо 24 комплекта на обща стойност над 300 лв. Повече за промоцията можете да разберете на http://www. philips.bg/cooker, където ще откриете и разнообразие от рецепти, които да изпробвате с новия си помощник в кухнята.