Ако искате да покажете на партньора си колко много го обичате на Свети Валентин, вече не е нужно да купувате бонбони и други подаръци, а просто да му дадете паролата си.

Това е по-евтиният и модерен вариант на обяснение в любов в днешно време, показва ново проучване. Повече от половината анкетирани (56%) са казали паролата за мобилния си, пощата и социалните мрежи на своята половинка. Над една трета от анкетираните признават, че вече имат паролите на своя партньор.

Четете още: 14 идеи за секс на Свети Валентин

Изследването е поръчано от "Самсунг" по повод излизането на новия им модел телефон и утрешния празник на влюбените. В хода на проучването са разпитани 2000 британци, от които 51% знаят всички пароли на половинката си, а 26% казват, че им трябва единствено кода за достъп до Фейсбук.

Резултатите показват още, че всеки четвърти човек редовно тайно рови в телефона на партньора, а шест от десет души са хващали половинката в изневяра именно по този начин. В същото време една трета от хората признават, че са съсипвали романтична изненада, когато са поглеждали в телефона зад гърба на своя любим.

Четете още: Как да посрещнеш Свети Валентин, ако си сама?