Всеки сезон се отличава с различни тенденции в модата, но има две неща, които от десетилетия насам си остават винаги актуални - щампите и ярките цветове, затова и те винаги присъстват в гардероба на любимите ни модни блогърки.

За съжаление обаче това не може да се каже за стайлинга на повечето съвременни дами, който се състои главно от тоалети в приглушени тонове или от такива в черно или сиво. Казваме за съжаление, защото по този начин не само една жена не може да се открои със запомнящ се стил, но и няма възможността да изрази индивидуалността си.

Ако и вие сте от въпросните дами, които не съумяват да включат достатъчно цвят в ежедневния си облик, предлагаме ви няколко идеи как по елегантен начин да поканите цветовете и принтовете на гости в ежеднения си облик:

Заменете черното сако с някое, решено в интересен принт, за да придадете на офис визията си не само изтънченост, но и ефектна нотка. Вариант е и да изберете такова в ярък цвят, фуксия например, което ще изглежда добре в комбинация с бял топ, на чийто фон още по-силно ще изпъкне.



Според мнозина цветове като фуксията не са подходящи за офиса, но това далеч не е така, стига разбира се да е комбинирана с едноцветна дреха в ахроматичен цвят като бяло или черно. Това с пълна сила важи и за дрехите с ярък принт.