Автор
Woman.bg

Как да се държиш на първа среща с родителите му?

Срещата с родителите на мъжа, с когото имаш връзка в много случаи означава огромен стрес както за теб, така и за тях. Предлагаме ти няколко съвета как да се представиш по най-добрия начин пред бъдещото си "второ семейство".

Облечи се с вкус, не секси!

Облеклото, сама знаеш, ще направи голямо впечатление, особено на другата жена в живота на "твоят мъж" - майка му. Затова се облечи с вкус, но се погрижи да не изглеждаш прекалено провокативно, или секси. Например ако сте поканени на ресторант, облечи сладка рокля, която да не показва прекалено много кожа. Дънки и кожено яке пък са винаги добра класическа комбинация, с каквото и семейство да си имаш работа.

Звезди станали родители много млади

Задавай им въпроси

Срещата с родителите е като интервю за работа, така че трябва да си готова за въпросите, които ще ти зададат, но и трябва да си готова и активна и и ти да задаваш въпроси. Хората обичат да се чувстват специални и да им показваш открит интерес към тяхната особа. Ако бащата е адвокат, например, питай в каква точно сфера специализира - семейно, или данъчно право?

Не забравяй да кажеш "благодаря"

Все пак това е първата Ви среща, така че бъди позитивна и благодарна. Нека разберат, че си си прекарала добре, покажи, че си любезна и възпитана. Можеш да завършиш разговора с "до скоро виждане", особено ако сте уговорили следваща среща.

Името на принцесата предизвика скандал

Снимки: popsugar.com