Когато човек е преуморен или под стрес, кожата под очите изглежда подпухнала и потъмняла като симптом на тази физическа или психическа преумора. Торбичките под очите имат негативен ефект върху самочувствието и самооценката.

"Ремескар при торбчики и тъмни кръгове под очите" е ефикасен крем с незабавно дейсвие, който спомага за намаляване на торбичките под очите и появата на тъмни кръгове с едно единствено приложение на ден.

Предимства

Заличава появата на торбички и тъмни кръгове под очите до няколко минути след нанасяне

НЕЗАБАВНИ видими резултати

Ефективен още след първото приложение

Клинично тестван

Достъпна цена

Как действа?

Революционната технология EYESYL незабавно действа върху торбичките под очите и тъмните кръгове като използва уникална комбинация от глинени минерали и бипептиден комплекс - това води до силно стягане на кожата, намаляване на задържането на течности в зоната под очите и микро-мускулен стоп. Тези действия спомагат за намаляване на подпухналостта на очите и елиминиране на появата на тъмни кръгове.

Как се използва Remescar?

Стъпка 1: Измийте нежно лицето си и подсушете.

Стъпка 2: Нанесете Вашия ежедневен продукт, който не е на маслена основа (околоочен серум, дневен хидратант и т.н.) и изчакайте 1-2 минути, докато напълно попие в кожата.

Стъпка 3: Изстискайте на върха на пръста си малко количество от продукта - с големината на оризово зърно - по-малко количество няма да бъде достатъчно, а по-голямо количество няма да се абсорбира напълно в кожата или може да причини чувствителност.

Стъпка 4: Разтъркайте крема между 2-та показалеца, докато стане безцветен (5-10 секунди). Уверете се, че е останало достатъчно количество крем между пръстите. В случай, че не го усещате, изстискайте още малко и отново го разтъркайте и затоплете. Това е един от важните фактори, които спомагат Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите да действа правилно.

Стъпка 5: Нежно нанесете крема в зоната под очите, като го разнасяте от вътрешната към външната част с един пръст. Разнасяйте с нежи потупващи движения до пълното попиване на крема.

Стъпка 6: Не правете гримаси за 2-3 минути, докато продуктът изсъхне и се постигне зашеметяващия резултат (леко подухване ще ускори процеса). С влажна кърпа отстранете остатъка от крема, ако е нанесено по-голямо количество. Измийте ръцете си и затворете тубата след употреба.

За отстраняване: Нежно измийте третираната зона и подсушете.

За под грим: Първо нанесете Вашите ежедневни продукти (околоочен серум, дневен хидратант и т.н.) и изчакайте, докато тези продукти проникнат през слоевете на кожата (1-2 минути). След това може да нанесете много тънък слой от Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите върху третираната зона като спазвате инструкцията за употреба. Ако забележите бял остатък, значи сте нанесли по-голямо количество от продукта или не сте използвали хидратант. Отстранете остатъка с влажна кърпа. След като продуктът изсъхне, може да нанесете своя грим. Забележка: Гримовете на маслена основа могат да намалят ефективността на Ремескар при торбички и тъмни кръгове под очите.