Може и да ви звучи трудно, но всъщност е много по-лесно, отколкото предполагате.

Не е приятно през зимните месеци част от гардероба да ни напомня за слънцето и дългите горещи дни, а навън да вали пухкав сняг и да сме ограничени само до дебелите си вълнени и най-често тъмни на цвят дрехи.

Всички обичаме летните си дрехи, защото ги избираме с повече настроение и ни е по-лесно да ги съобразим с фигурата си. Затова нека видим какво можем да направим, за да ги комбинираме със зимните, така че да не изглеждаме странно, а да сме все така стилни.

1. Бюстие с дълга риза

Интересно решение. Сложете бюстието върху ризата (или просто върху дълга блуза). По този начин хем ще ви бъде топло, хем ще подчертаете бюста си.

2. Блуза под сукман

Едва ли съществува по-женствена комбинация. Най-добре е да сложите блузата под сукмана, но в зависимост от предпочитанията ви, може да я носите и върху сукмана. Ще изглеждате закачливи и стилни.

3. Носете любимите си летни блузи с жилетки

Жилетката несъмнено придава мекота и топлина във визията ни през по-студените месеци. И благодарение на нея можете да си позволите да сложите по-тънки блузи под нея.

4.Тайната е в количеството

Всъщност дебелината не играе толкова важна роля, когато сте с повече дрехи. Просто облечете две или дори три летни блузи с различна дължина, якето и шалът ще "актуализират" outfit-a ви.