Коженият панталон безспорно започна да придобива славата на „задължителен елемент от гардероба“ на всяка една съвременна млада дама. Има момичета от екипа ни, които могат да се похвалят дори с три кожени панталона с различни апликации и детайли по тях.

Тази дреха може да бъде съчетана много стилно, но за съжаление не на всяка дама и стои добре. Съобразете кройката и дължината с фигурата си и със сигурност ще намерите идеалния чифт кожени панталони за вашето тяло.

По-долу ще ви представим няколко стилни модни съчетания, които да ви послужат за вдъхновение.

Перфектният външен вид се постига лесно. Модните блогърки ни показват как. Нищо не си отива по-добре с кожен панталон или клин от една изчистена бяла тениска:

Този панталон ще направи цялостната ви визия по-секси и по-стилна. Комбинирайте го с красиво сако, което да не е много вталено и да е с дължина малко под дупето. Така ще се сдобиете с изискана, но стилна ежедневна визия. Обувки на остър връх и висок ток са идеално допълнение към подобен тоалет.

Четете още: Шикозната стрийт визия на Ева Лонгория – да или не?

Бъдете сигурни, че ако комбинирате любимото си зимно палто с кожен панталон ще получите една зашеметяваща визия. Какво по-хубаво от това да ви е топло и да изглеждате стилно?

* Оливия Палермо

Връхната дреха с дълъг косъм (съветваме ви да се спрете на палто от изкуствена кожа!) е голям хит сред младите и модерни дами. Съчетайте я с кожен панталон и със сигурност ще се радвате на стилен стрийт стил.

Четете още: Най-стилните тоалети на Джесика Алба