Дънките са може би най-популярната, практична и универсална дреха и за мъжете и за жените през последните 40-50 години.

Време е да се откажете от дънките по тялото! Т.нар. „skinny jeans” са вече демоде и биват измествани от другата класика – дънки с широки крачоли.

Ако искате дупето ви да изглежда визуално по-стегнато и повдигнато, а краката ви по-дълги и слаби, то заложете на дънки с леко широки крачоли, разкроени от коленете надолу.

Четете още: Стилните визии на Оливия Палермо през 2014-а

Добре е да знаете, че този модел дънки трябва да се комбинира с правилните обувки. Заложете на обувки с висок ток, те ще добавят няколко сантиметра към височината ви, а вие ще се сдобиете с походка като на пантера. Обувките с остър са много добро решение.

Съчетайте този модел дънки със семпла тениска или сако. Не е нужно да претрупвате визията си с много аксесоари и бижута. Един аксесоар може да преобрази цялостната ви визия. Ние ви съветваме да се спрете на модерна шапка федора в кафяв или маслено зелен цвят.

Можете да носите и дънки „Марлене“ (наречени на името на актрисата Maрлене Дитрих). Те имат широки крачоли и прикриват почти всички неравности по тялото, които може да ни притесняват. Обувките с високи токчета и тук са задължителни.

Четете още: Вдъхновение на деня: Жилетка

Това, което e било само „панталон за свободното време“ в миналото, сега се носи при почти всеки един повод. С едноцветна блуза и сако в офиса или с oфициална риза за вечерта – дънките сe приемат навсякъде. С правилните дънки всяка жена ще бъде привлекателна и ще се чувства секси!