Автор
Woman.bg

Как да имаме секси крака като на Тейлър Суифт?

Певицата Тейлър Суифт е една от известните личности, които се радват на безкрайни и красиви крака. Русата дива напоследък стана още по-известна, особено покрай връзката си с dj-сензацията Калвин Харис.

Тайната на перфектните крака обаче не винаги се крие само в тренировките, затова ти разкриваме как да постигнеш красотата на краката на Тейлър само с три лесни стъпки.

Тенденции в маникюра на лято 2015 (снимки+видео)

Забележка: Можеш да си пуснеш новото видео Bad Blood за фон, докато правиш тези процедури!

Масажирай

Без значение дали ще си запишеш час за масаж, или сама ще отделиш време вкъщи, резултатът ще е видим. Масажът помага да се отървеш от излишните токсини по кожата, като това намалява целулита и напуканата кожа. Ако използваш олио за тяло, или друг хидратиращ продукт, кожата ти ще бъде още по-благодарна!

Снимки: imgarcade.com

Ексфолирай и подхранвай

Когато кожата е екфолирана, тя изглежда добре и отразява по красив начин светлината. Използвай скраб за тяло, като най-добре ще е да е такъв с хималайска сол, препоръчват козметични специалисти. Особено около глезените кожата е много податлива и можеш лесно да премахнеш сухите кожички.

Внимавай с продуктите за обезкосмяване!

Специалисти са категорични, че трябва да използваш такива, които ще са нежни към кожата ти - било то депилатоар, или друг продукт. За външния вид на кожата е важно тя да се третира правилно, така че по-внимателно с бръснача!

Погрижете се за кожата под мишниците