Връзките са сложни нещо, а разгадаването на мъжката психика - още по-сложно!

И все пак - чудили ли сте се някога как някои жени са по-харесвани от други? Те само с един жест могат да приземят всеки мъж, да го накарат да изпълнява всяко тяхно желание, умеят да флиртуват и да задържат вниманието върху себе си.

Американски сайт дава няколко съвета как да бъдете наистина неустоими за противоположния пол:

Бъдете уверени

Със сигурност вече сте чували това, но: няма нищо по-секси от увереността! Забравете за всичките недостатъци, които смятате, че притежавате, истината е, че имате поне толкова положителни качества, колкото и недостатъци. Фокусирайте се върху това, което имате, а не върху това, което нямате.

Не се разкривайте напълно

Няма нужда още на първата среща да му разкривате живота си от край до край - оставете и елемент на мистерия, който да го държи заинтригуван. Имаме предвид - и вие самите не искате да се разкривате напълно на първия срещнат, нали? Споделяйте базови неща, разбира се, но не и най-големите провали и драми в живота си.

Забравете за драмата

Няма нищо, което мъжете мразят повече от драмата. Старайте се да приемате обстоятелствата такива, каквито са и не правете голям въпрос от малките неща. В същото време не бъдете от жените, които играят игри, защото това няма да ви доведе до нищо добро - любовта не би трябвало да е част от някаква схема в главата ви.

Имайте свой собствен живот

Не се усланяйте единствено и само на връзката си с него, защото това ще го изплаши и обърка. Мъжете са привлечени от жени със собствено мнение, професия и...живот, различен от този във връзката ви. Старайте се да имате интереси и въпреки това когато наредите приоритетите си, срещите с него да са на първо място в календара ви.

Бъдете женствени

Всеки мъж ще ви каже, че идеалната жена носи токчета, поне от време на време. Забелязвали ли сте, че когато описват някоя жена, която им се иска да имат, мъжете започват с: "тя беше с пола, хубаво червило и...". Това не е случайно, в мислите им представителките на нежния пол подчертават момичешката си страна и да изглеждат класно.