Времето изобщо не е променило поп очарованието Кайли Миноуг и тя го показа със старта на европейското си турне снощи в Ливърпул.

46-годишната звезда доказа, че все още е супер секси като се появи на сцената по дантелен корсет и блестящи розови гащички. Тя демонстрира и невероятните си крака, пристегнати в мрежест чорапогащник и повдигнати от сребърни обувки на висок ток.

Облеклото на Кайли със сигурност не бе предназначено за сцена, а за страстни танци в леглото.

Четете още: Кайли: Първата ми целувка беше в басейн

Певицата нажежи още повече атмосферата, след като започна да гали полугол танцьор, прикрил интимните си части само с хавлия. После влезе във вана с мехурчета и продължи да пее, докато танцьорът я обсипваше с целувки.

Перформънсът на Миноуг е в еротичен стил, за да импонира на името на турнето й, което носи заглавието на новия й албум Kiss Me Once. В него са включени парчета като Sexy Love, Sexercise и Feels So Good.

По време на изпълненията си на стадиона в Ливърпул, тя се преоблече няколко пъти като все избираше предизвикателни къси рокли.

След 11 албума, 13 концерта и 27 години на сцената, очарователната блондинка все още не показва признаци, че се е поддала на годините. Кайли поддържа перфектна фигура, на която могат да завидят много нейни млади колежки.

Източник: Lifestyle.bg