Дженифър Лопес притежава класа и стил, които трудно биха могли да бъдат засенчени и надминати от която и да било друга световноизвествна личност.

Тя успява по уникален начин да подбира своите дрехи за специални поводи и червения килим. Те са в повечето случаи прилепнали по тялото, подчертаващи сексапилните й извивки.

На 44 години Дженифър може да се похвали с блестяща кариера, две невероятни деца, щастлива връзка с Каспър Смарт и външен вид, който кара всяка жена тайнично да й завижда и да се пита „Как постига такова перфектно лице?“ и „Как се поддържа в такава безупречна форма?“ Въпроси, на които за съжалние не знаем отговорите, освен ако самата Дженифър не пожелае да разкрие разкрасителните си тайни...

Засега обаче можем да се възхищаваме на г-жа Перфектна и да взимаме пример от нейните постъпки и естествено държание.

На гала вечер във Вашингтон преди броени дни латино дивата бе подбрала невероятна рокля в бордо от котюр колекцията за есен-зима 2013 на Zuhair Murad.

Дългата до земята дреха й стоеше като излята, описвайки сексапилната й фигура и сочното дупе.

Кадифената рокля е идеален избор за подобно събитие, което изисква доза елегантност. Тази царствена материя внася допълнително щипка лукс, присъщи за Дженифър.

Освен в колекцията на Zuhair Murad видяхме кафифени дрехи и в тези на Balmain, Gucci и Ralph Lauren. Определено големите дизайнери виждат кадифето като основна матрия за есенно-зимните тоалети.

Дженифър бе заложила на грим в земни тонове, кафяво червило и вързана коса на опашка.

Според вас тази рокля подходяща ли е за Дженифър?

Четете още: Дженифър Лопес без грим