Автор
Woman.bg

Йоана коментира сватбата на Ясен и Гери Турийска

Певицата Йоана няма нищо против това, че бившият й съпруг Ясен Козев се ожени повторно за радио водещата Гери Турийска.

Очевидно обаче Йоко е подразнена от факта, че медиите търсят нейния коментар относно събитието и факта, че Ясен отново ще става татко, пише bliasak.bg.



Именно заради това изпълнителката пусна отворено писмо:

"Уважаеми журналисти, във времена, когато светът се "бори" с ебола и тероризъм, Ален Делон тихо гасне, заобиколен от семейството си и всички сме шокирани от загубата на Робин Уилямс, днес с огромно удивление установих, че големият проблем на светските новини в България е сватбата на бившия мъж на Йоко Захариев. Пиша това писмо, заобиколена от десетки журналистически запитвания за това как преживявам сватбата на младото семейство. Длъжна съм да кажа, че в моя филм подобни герои не съществуват и във финалните сцени няма локва от кръв след прерязани вени. На младото семейство мога само да пожелая щастлив семеен живот и страстни и дълги нощи, а на себе си и човека до мен - реалности като мечти, без лоши актьори в тях, за които споменаването на името им в обществото е едничката цел на съществуването им", гласи написаното от певицата.

Четете още: Гери Турийска се омъжи за Ясен Козев

На 6-ти август на интимна плажна церемония Гери Турийска каза "Да!" на своята половинка Ясен Козев. Двойката е сгодена от половин година и се очаква съвсем скоро на бял свят да се появи и първото им дете. Козев има още двама сина от връзката си с певицата Йоана Захариева.