Автор
Woman.bg

Йоана Буковска: Майчинството е най-важната роля

Йоана Буковска разказа, че раждането на близнаците Вяра и Любомир върнало самата нея в детството.

"Това са най-хубавите ми години. Аз отново намерих себе си. Тези две години са най-щастливият ми осъзнат период от живота. Режимът ми се диктува от тях за тях. Нищо друго не ме интересува. Това е едно наистина щастливо време, което аз, слава богу, на късни години успях да му се насладя. За съжаление от септември се върнах на работа и съм много нещастна, защото ги виждам вече пораснали" - сподели Йоана пред "Монитор".

Актрисата, която е родила близнаците със секцио, разказва: "Цялото раждане продължи цели 36 часа. Но не съществува раждане без болка. Добре, че ми остана белегът от операцията и стриите, за да не забравям, че те са излезли от мен. Но периодът на бременността се забравя изключително бързо. За мен това беше най-важната роля в живота ми."

Семейството с вълнение очаква коледните празници. Тя разказва, че за Любомир и Вяра в момента това е една голяма положителна емоция, от която всички постепенно се „разболяват” и е доста приятно изживяване.

Наскоро актрисата се включи в музикален проект срещу насилието над деца заедно със свои колеги. Парчето „Мое мъничко дете” има официално видео. В благородния проект участват Ралица Бежан, Филип Аврамов, Кака Лара и Лео.

Четете още: Йоана Буковска се омъжи в ретро стил