Преди дни в интервю за списание Билборд Селена Гомес за първи път открито говори за тежкото автоимунно заболяване, от което страда – лупус.

Тя беше диагностицирана с него преди две години, в резултат на което трябваше да прекрати и австралийската и азиатската част от турнето си, но тъй като в онзи момент медии и фенове не знаеха за болестта й, отмяната на професионалните й ангажименти предизвика вълна от слухове , гласящи, че певицата е в рехабилитационна клиника, за да лекува зависимостта си от алкохола.

Истината обаче се оказа друга.



"Казаха ми, че имам лупус, затова трябваше да се подложа на лечение с химиотерапия. Това бе причината да се оттегля", признава 23-годишната певица. Тя също така разкри, че е била много наранена от слуховете, че се лекува от алкохолизъм. "Толкова много ми се искаше да им кажа (на зложелателите): "Идея нямате за какво става въпрос. На химиотерапия съм. Вие сте зад**ци", без притеснения заявява Гомес.

Но вместо да направи това, решава, че е по-добре да се оттегли от светлините на прожекторите и да се покаже чак, когато е достатъчно силна и уверена в себе си.

Ето, че тези така дългоочаквани от нея дни дойдоха и след всичко, което младата звезда е преживяла, няма как с радост да не отбележим, че днес тя изглежда прекрасно – лъчезарна, спокойна, невероятно красива и освен всичко друго стилът й става все по-женствен и елегантен.

Убедете се в това сами, като видите чара, изяществото и пленителните визии, които Селена демонстрира тази сряда в Лондон, където цял ден бе заета с участия, свързани с промотирането на новия си албум "Revival".

Визия 1

За гостуването си в студиото на радиостанция Kiss FM Селена бе подбрала рокля, открояваща се с червени пайети в предната част и изчистен черен гръб. Пищният вид на дрехата се балансираше от масивни, но със семпъл дизайн, черни токчета Brian Atwood и свободно пусната коса.

Визия 2

На излизане от студиото Гомес бе заменила привличащата погледа дреха с по-подходяща за ежедневието рокля, а именно черна, плетена, с мини дължина и шик акцент - червена поло яка. Обувките бяха същите, а чантата бе минималистична, в черен цвят и дело на френския бранд Louis Vuitton.

Тенденции в облеклото, които отново се завръщат на мода

Визия 3

Няколко часа по-късно пред студиото на BBC Селена носеше същите черни токчета и черен чорапогащник, но черната рокля бе заменена със светла.

Тя бе с кройка ала-сако, умело съчетаваща в едно елегантното излъчване градската шик нотка.

Визия 4

Това е и обликът, който е наш личен фаворит. Той включваше черна миди рокля с дълбока цепка и V-образно деколте - секси тоалет, който обаче не преминава границите на добрия вкус, палто с животинска кожа по яката, нежно наметнато върху раменете, и семпли заострени токчета. Красота!

Дами, а на вас коя от четирите визии ви харесва най-много?

Облекло за жени с широк ханш