Разочарован от нередовния си полов живот американец реши да изложи половинката си, като състави таблица с несериозните й извинения да не правят секс.

За целта мъжът водил надлежно статистика и накрая пуснал документа в интернет, пише novinar.bg

Благоверният изкарал повече от месец на сухо, водейки записки за причините, породили тишината в спалнята. От таблицата става ясно, че статистиката е започнала на 3 юни тази година, а последната дата, отбелязана в документа, е от 16 юли. За този период от време мъжът е бил ощастливен едва три пъти.

Сред някои от цитираните куриозни мотиви да не си върши съпружеските задължения жената изтъкнала: „Трябва да ставам рано”, „Прекалено много ядох”, „Препих” или „Ти си пиян”. Други нетърпящи възражения причини били: „Гледам си повторението на сериала „Приятели”, „Още ми е малко чувствително след вчерашния секс”, „Нуждая се от душ. Чувствам се мръсна” (без да влезе в банята до другата сутрин), „Гледам си предаването” и прочее измишльотини.

Четете още: 6 тайни на мастурбацията

След фурора от разкритията уплашеният от гнева на фригидната си съпруга мъж набързо изтрил таблицата. Въпреки това публикацията му успя да събере стотици коментари в социалната мрежа Reddit.