Продължение от част I

Рита Ора и Гуен Стефани

Както вече писахме, glam rock стилистиката е любима на певицата Гуен Стефани, като тя се асоциира както с музиката, която създава, така и с дрехите, които обича да носи. Новата звезда на хоризонта и отскоро съдия в британската версия на X Factоr - Рита Ора пък се изявява в сходен стил като този на Гуен, като дори копира нейнията запазена марка, включваща червено червило и матирана кожа.

Ким Кардашиян и Джей Ло

Вярвате или не, тези двете имат сходен стил, що се отнася до ефектно показване на пищните им форми. И двете избират тоалети с големи деколтета или панталони с висока талия, които да прикрият широкия им ханш. Стилът, който често обичат да носят и за двете се асоциира с имиджа им на секс бомби, които са си създали през годините.

Кейт Босуърт и Джоан Смолс

Кейт Босуърт е сред актрисите с моделско тяло, а Джоан Смолс пък е в редиците на модния гигант Victoria's Secret. Изглежда двете имат сходен изчистен вкус за дрехи, включващ прави кройки и флорални мотиви. Когато трябва да са елегантни пък и двете залагат на черно, бяло и красиви къси рокли, откриващи прекрасните им крака.

Гуинет Полтроу и Виктория Бекъм

Актрисата Гуинет Полтроу и дизайнерката Виктория Бекъм имат класически, зрял и изчистен стил. Черно, бяло и актуални цветове, дрехите им винаги са добре подбрани и подчертават имиджа им на успели жени.