Известните дами от света на шоубизнеса често имат сходен вкус за дрехи и еднакво усещане за стил. Съзнателно или не, понякога те носят едни и същи дрехи, като в това няма нищо лошо - все пак тенденциите в модата са нещо, което се носи от много хора, в един и същ момент.

Представяме ти няколко звезди, които са "близначки по стил":

Амал Клуни и Тейлър Суифт

Изчистените професионалистки

Адвокатката Амал Клуни и певицата Тейлър Суифт имат подобен стил: предпочитат изчистени дрехи в неутрални цветове, пепит и пола-молив. И двете предпочитат токчета тип "стилето", както и боти до коляното. Падат си също по ефектни дизайнерски чанти и минимално количество бижута.

Ема Уотсън и Дженифър Лоурънс

Дамите на Диор

Изчистения силует и правите кройки са запазена марка на Ема Уотсън и Дженифър Лоурънс, като и двете предпочитат марката Диор и не един или два пъти са се появявали в дреха именно на този лейбъл. Освен това, те са от звездите, които не се колебаят да поемат рискове и да изглеждат зашеметяващо на червния килим.

Сиена Милър и Суки Уотърхаус

Британските диви

Класическия лондонски стил, наложен от Burberry тук е на почит - тренчкот, къси ботуши в черен цвят с леко токче и леко подчертан силует в областта на талията.Виждали сме ги и в сходни блестящи и прозрачни рокли, също много характерни за британския моден стил.

Алекса Чънг и Клеманс Поези

Европейски стил в действие!

Както в политиката, така и в модата, стиловете в модата могат да се определят като американски и европейски. Алекса Чънг и Клеманс Поези(модел и актриса, позната ни от "Клюкарката") репрезентират европейския и в частност френски шик с монохромна визия в бяло и черно, нестандартни силуети и кройки, както и много, ама много червено!