Автор
Woman.bg

Известни татковци с татуси в чест на децата си

Бащинската обич е едно от най-силните чувства, което, колкото и клиширано да звучи, не може да бъде описано с думи.

Съзнавайки това, много татковци прибягват до алтернативен начин, чрез който символично да изразят любовта към наследниците си, а именно поставяйки върху тялото си мастилен надпис или рисунка. Като съвсем естествено изключение не правят и известните родители от света на киното и музиката, които решават да изразят радостта си от появата на бял свят на наследниците си и любовта си към тях по-възможно най-ефектния начин - обагряйки тялото си в тяхна чест.

Нека видим кои са въпросните известни татковци:

Кание Уест

Когато Кание стана баща за първи път, той почете този паметен момент в живота си с татус - датата на рождението на дъщеричката си Норт Уест, изписана върху китката му.

Дейвид Бекъм

Футболистът носи имената на синовете си - Бруклин, Круз и Ромео, изписани върху гърба си, а името на малката си дъщеричка - Харпър, върху горната част на лявата ключица.

Виктория премахна татус, посветен на Дейвид

Уиз Калифа

Рапърът също е от звездите, нашарили телата си в чест на наследника си. Уиз отпразнува раждането на сина си Себастиан, татуирайки галеното му име "Баш" върху челото си.

Робърт Дауни Джуниър

Актьорът носи името на пъвородния си син в ефектно оформена рамка върху дясното си рамо, но тъй като скоро на бял свят се появи и дъщеря му Аври, очакваме той съвсем скоро да се похвали с още един татус, този път в чест на новия член на семейството.

Миниатюрните татуси хит сред звездите

Джони Деп

Актьорът е известен любител на татуировките, като самият той е горд собственик на десетки, но със сигурност най-интригуващите са тези, посветени на двете му деца - Джон Джак Деп и Лили Роуз Деп. Името на дъщеря му е татуирано над сърцето му, а "Джак" краси ръката му.

Лени Кравиц

Татусът на певеца върху безимения пръст на дясната му ръка е на пръв поглед семпъл, но всъщност е с дълбока символика, посветен на най-важната жена в живота му - дъщеря му Зоуи.

Татусите на звездите и тяхната символика

Иън Макгрегър

Актьорът има масивна татуировка на дясното рамо, която се откроява с имената на жена му - Ева, и тези на двете им дъщери - Естер и Клара.