Днес ще си поговорим за звездните представители на силния пол, които излизат със значително по-млади от тях дами.

Някои от въпросните звездни мъже срещат по-младата си възлюбена в по-късен етап от живота си, а други винаги са имали връзки само и единствено с жени, наполовина на тяхната възраст.

Доналд Тръмп

Милионерът предлага на настоящата си съпруга Мелания Кнаус през 2004, когато е на 58 години, а тя на 34.

Двойката се жени на следващата година, като това е първи брак за Малания и трети за Тръмп. Предишната му съпруга - Марла Маплес също е по-млада от него и то с цели 18 години.

Рупърт Мърдок

Милиардерът също е от известните господа с афинитет към по-млади красавици. Бившата му съпруга е с 38 години по-млада от него, а настоящата - Джери Хол, с 25.



Клинт Истууд

През 1996 година актьорът, тогава на 66, сключва брак с 31-годишната Дина Руиз. Двамата се развеждат през 2013-а.



Брус Уилис

Уилис се жени за тъмнокосата красавица Ема Хеминг през 2009-та година, когато е на 54, а тя на 31.



Алек Болдуин

Филмовата звезда започва да излиза с йога инструкторката Хилария Томсън през 2011-а година, когато двамата се женят през 2012-а, Болдуин е на 53, а дамата на 27.



Салман Рушди

Когато известния писател се жени за боливудската богинята Падма през 2004-а, той е на 61, а тя на 34. Бракът им обаче трае само 3 години.



Силвестър Сталоун

Актьорът се жени за Дженифър Флавин през 1997 година, когато е на 51 години, а тя е на 29. Въпреки разликата във възрастта двмата са все още заедно и имат три дъщери.



Мики Рурк


От 2009 до 2015 актьорът, който в момента е на 64, излиза с манекенката Анастасия Макаренко, като няма как да не споменем, че към датата на запознанството им рускинята е едва на 24.

В момента Мики Рурк има нова млада красавица до себе си – отново рускиня, отново модел, и отново по-млада от него - 27-годишната Ирина Коряковцева.

Уди Алън

Един от най-големите скандали в съвременния шоубизнес се разиграва през 1992 година, когато Миа Фароу открива в апартамента на Уди Алън голи снимки на корейката Сун И Превин. Момичето е осиновено по време на предишен брак на Миа и се води доведена дъщеря на режисьора. То е на 19 години, а Уди Алън - на 56.

Това обаче не спира режисьорът 5 години по-късно да се ожени за Сун И.



Франк Синатра

Певецът се жени за Миа Фароу през 1966 година. Тогава той е на 51, а булката е с цели 30 години по-млада от него.



Майкъл Дъглас

Преди шест години актьорът, тогава на 56, каза заветното "да" на красивата Катрин Зита Джоунс, тогава на 41.



Хъмфри Богарт


През 1957 година знаменитият актьор Хъмфри Богарт и изящната му колежка Лорън Бекол минават под венчилото. Решението им стъписва тогавашния елит, защото той е на 45 или иначе казано 25 години по-голям от избраницата си.



Робърт Дювал

Настояща половинка на актьора е цели 41 години по-млада от него.



Бинг Кросби

През 1957 година, когато е на 54, американският певец и актьор се жени за 24-годишната Катрин Грант.

Харисън Форд

Той е на 60, когато минава под венчилото с 38-годишната Калиста Флокхарт.



Хю Хефнър

Няма как да не включим в материала си Хю Хефнър, известен с любовта си към младите хубавици. Той има безброй връзки със значително по-млади от него дами, като през 2012, когато е на 86, се жени и за Кристал Харис, която е на 26 тогава.