Автор
Woman.bg

Известни мъже, които изглеждат по-добре с дълга коса

Ако има екранни любимци, символи на сексапил и мъжественост, носещи къси подстрижки или направо голи глави, то има и такива, които имат едно съблазнавящо оръжие в повече – дългата коса.

Чанинг Тейтъм, Вин Дизел, Брадли Купър... Все секси мъжаги, за които дългите кичури са непознат аксесоар.

Но ето кои господа от световния шоубизнес изглеждат убийствено с дълга коса.

Джаред Лето

Певецът и актьор Джаред е известен с експериментите си с косата. Виждали сме го рус, розов, червен и пр. Виждали сме го с къса коса, с дълга коса и с коса на кок. Напоследък се подвизава с дълга грива, боядисана в омбре стил. Мислите, че тази прическа отива повече на някой Ангел на Victoria's Secret? Може би, но на Джаред Лето му стои шеметно.

Брад Пит

Той е от онези мъже красавци, на които всичко им отива. Но когато косата му слезе няколко пръста под брадичката, сексапилът му става неустоим.

Орландо Блум

Орландо е преди всичко бяло рус елф на име Леголас, после благороден пират с чуплива, кестенява коса, а най-накрая холивудски актьор с разрошена къса прическа. Схващате накъде бием – Блум е по-секси с дълга коса!

Джони Деп

Дългата коса придава на Джони невероятно очарование... сексапил, мъжестевност. Тя сякаш подчертава леко разсеяното му изражение, зад което си крие нрав на лошо момче.

Джейсън Момоа

Ще сме откровени с вас... Според скромното ни мнение Момоа е най-разкошният представител на силния пол в актьорската гилдия, който освен с проницателен зелен поглед стъписва всичко женско в нас и с къдравата си дълга коса. Харесваме го ужасно много и като кръвожадния вожд Хал Дрого в „Игра на тронове“.

Крис Хемсуърт

Независимо дали е в ролята си на Тор или просто се разхожда по червения килим, Крис Хемсуърт е от онези дългокоси мъже, върху които погледът ти се спира за неприлично дълго време.