Времето през лятото е такова, че предизвиква хормоните ни да бушуват все повече, особено когато около нас има секси мъже.

Представяме ти класацията на американско онлайн списание относно това кои са най-секси ергените на лято 2015, сред актуалните известни личности.

Чанинг Тейтъм

След като това лято поредното хитово заглавие ще бъде "Професия стрийптизьор 2" с участието на Чанинг Тейтъм, актьорът отново е в светлината на прожекторите.

Защо не бива да манипулираме мъжете

Джейми Дорнан

Без значение дали си доволна от екранизацията на любимата ти "50 нюанса сиво", едно нещо не може да се отрече - актьорската игра във филма. Това се дължи най-вече на силното излъчване и чар на Г-н Крисчън Грей - Джейми Дорнан, които ще се запомнят поне до появата на втория филм от поредицата.

Джо Манганиело

Както се казва - зад всеки велик мъж стои по една успяла жена и в случая това е латино дивата София Вергара. Сочени за една от най-сексапилните двойки на Холивуд в момента, те впечатляват със земното си държание и естественост. Джо пък това лято също ще видим в продължението на "Професия стрийптизьор". И кой знае - скоро може да го видим ръка за ръка със София пред олтара, както упорито се говори.

Дейвид Бекъм

Каквото и да говорим, някои неща никога не излизат от мода, като например елегантният сексапил на Дейвид Бекъм. Подобно на тенденцията "Джордж Клуни", Дейвид става все по-хубав с възрастта, а благодарение на скорошните му снимки с малката му дъщеричка Харпър Севън, той е и идеалният мъж-семеен типаж в мислите на всяка жена.

Харпър Бекъм ще става като тати (снимки)