Автор
Woman.bg

„Изненадващите неща, които научих когато станах майка“

Една току-що родила мама – редактор в американско списание разкрива своите открития, които е направила след като е родила и с какво майчинството е променило възгледите й за живота и за бременността. Ето какво споделя Моли Трифин:

Има любов от пръв поглед

„Когато забременях, всички ми казваха, че когато родя ще започна да говоря единствено и само за бебето. Аз не го вярвах и въпреки че исках деца, никога не съм била от хората, които обичат да се занимават с деца. Когато Тео се роди, обаче, определено се влюбих от пръв поглед. В този ред на мисли – не го чувствах като непознат, а по-скоро като част от мен, която винаги съм познавала“.

Още по темата четете тук: Жените губят способността да раждат естествено

Нищо не може да се сравни с бебешката прегръдка

„И преди обичах да се гушкам с приятелки, с мъжа ми, със сестра ми, но нищо не може да се сравни с бебешката прегръдка. Толкова е успокояваща, както за мен, така и за малкия Тео. Когато той ме прегърне и си сложи главата на гърба ми, животът е просто...перфектен“.



Въпреки че родих, пак изглеждам като бременна в шестия месец

"Няма как да се отслабне веднага след раждането – аз си представях обратното – че веднага ще сваля килограмите, щом един път бебето не е в мен. Но нещата не стават така – за мен беше тотален шок!", споделя Моли.

Още по темата четете тук: Малката бяла рокля и най-сладкото бременно коремче