Автор
Woman.bg

Изненада: Галена и Деси Слава подготвят дует

Галена и Деси Слава ще зарадват феновете си със съвместен проект. Това сподели “Музикалният идол на 2014” – Галена в откровено интервю в предаването “Папараци”.

“Първоначално идеята дойде от Добри, но беше подкрепена от мнението на Галин. Деси Слава се съгласи и така..”, това сподели по повод предстоящия проект Галена, съобщи planeta.tv

Тя допълни, че самата тя много се е зарадвала, когато е разбрала за завръщането на своята колежка в “Пайнер”, защото за нея Деси Слава е много талантлив изпълнител, който заслужава да се развива и да показва какво може.

Както вероятно си спомняте, настоящият съпруг на Галена е имал предишен брак именно с Деси Слава.

Галена бе интервюирана от друга звезда на “Планета” ТВ - Преслава, която за първи път се превъплъщава в ролята на ТВ водеща. Двете неведнъж са споделяли, че са в прекрасни отношения, а ги свързват и много хубави спомени от самото начало на музикалната им кариера.

Четете още: Галена: Разчистих ненужните хора

“Имали сме много забавни моменти, но сме имали и моменти, в които сме се нуждаели една от друта и сме си помагали. Това и до ден днешен запази нашето приятелство”, признава Галена.

Тя допълва, че веселите случки бързо се забравят, но трудните моменти се помням винаги.

“Винаги ще съм ти благодарна, че в тези моменти си била до мен и затова те ценя като приятел”, призна още Галена пред Преслава.