Вчера, в столичния клуб „Night Flight“ се проведе 11-тото издание на конкурса „Ivet Fashion Top Model“.

Водещи на шоуто бяха двойката от екрана и в реалния живот Луиза Григорова и Явор Бахаров.

На сцената се изявиха музикантите от „D2” и младото попълнение в лейбъла на Мария Илиева - Мона. Те създадоха атмосфера достойна за рок концерт и взривиха публиката, която беше раздвоена между участничките и звездите на сцената. В духа на рок стила на събитието всички момичета получиха като подарък едни от най- мечтаните билети за концерт у нас- този на „Red Hot Chili Peppers“!

Сред специалните гости на събитието бяха топ моделите на „Ivet Fashion“, носителката на титлата „Мисис България“- Венета Харизанова, която побърза да поздрави победителката, звездата от сериала „Стъклен дом“ Деси Бакърджиева, журналисти и лица от модния бизнес.

Тазгодищният топ модел на агенция „Ivet Fashion“ e 17- годишната Християна Димитрова от София. Веднага след края на конкурса, учещата в Художествената гимназия в столицата победителка ще бъде ангажирана със заснемането на корица и няколко фотосесии за български списания. Християна е лице и на последната колекция на българската модна марка Knapp.

Победителката в конкурса Християна Димитрова

Първа подгласничка е чаровната Паолина Панчева от София на 16г.

Втори подгласнички на победителката са близначките от София – Стефани и Василика Димитрови, на 21 години. Те са следвани от единствената участничка бургазлийка - 20-годишната Веселина Бенчева, която е трета подгласничка!

Участничките в конкурса бяха 22 и се представиха в три тура- с уникалните тениски „I love Ivet Fashion“, по бански и в елегантен рок стайлинг.

Победителката бе избрана след гласуване в журито, начело с президента на „Ivet Fshion“- Ивета Григорова, в компанията на топ моделите Силвия Димитрова, Никол Станкулова, Кристина Милева заедно с приятеля си – световноизвестния моден фотограф Симоне Фалчета!

Каузите на конкурса „Ivet Fashion Top Model“ бяха две - подкрепа на усилията за построяване на дом за деца страдащи от аутизъм в Пловдив, които влага фондация „I can too“/“И аз мога“ и спасяването на живота на Светослав. 21-годишно момче се бори за оцеляване, след като получава диагноза много тежък и рядък рак.

Победителката в конкурса Християна Димитрова