Ценни съвети при избора на обувки от интернет:

-За да пазарувате онлайн обувки, е добре да се научите да разпознавате правилния номер и точния размер. Хората с по-широко ходило си взимат половин или един номер по-големи размери, а тези с по-тесни си поръчват техния размер. Италианските обувки са най-качествените в интернет, но обикновено вървят с по-малка номерация. Следващите по качество са германските и след това се нареждат останалите по произход обувки. Цената също може да ви бъде ориентир за качество.

- Измерете с метър най-удобните си обувки. Ако се опасявате, че обувките, които сте избрали няма да ви станат, помолете консултанта или стилиста на електронния магазин да измери съответния чифт.

Четете още: 10 полезни трика за вашите дрехи

- Проучете от какво са направени. Ако сте се убедили, че ще ви са по мярка, остава да съобразите дали няма да се отпуснат и да ви станат твърде големи или пък да се съберат. Лакът например не се отпуска и е добре да внимавате да не ви стягат, ако са ви твърде тесни, но велура и сатена се отпускат и то много и трябва да са повече по крака ви.


- Изберете си бранд с добър авторитет или иначе казано Trade mark. Можета де прегледате форумите за мнения на други хора, спрели се на тази фирма и отзивите, споделени за тях.

Източник: Za Neya