Пищно парти ознаменува края на двумесечната изолация на звездите от „ВИП Брадър".

Пуснатите на свобода съквартиранти бяха изненадани с купон, организиран от продуцентите в тузарско заведение, собственост на залезлия „крал на нощта" Пепи Лашов.

Яка охрана от 5 дебеловрати момчета се погрижила никой да не безпокои виповете. Съквартирантите започнали да идват веднага след края на риалитито около 23 часа, пише „Всеки ден". Там ги чакаха освен красиви момичета и танцьорки, много пиене и отбрани лакомства - червен и черен хайвер, хапки, мезета, екзотични плодове. С две думи - всичко, което е липсвало на виповете по време на тяхното изгнаничество.

Четете още: Влади Въргала спечели Вип Брадър. Одобрявате ли?

*Засилена охрана пазеше звездите

Очаквано най-солидно почерпен на партито бе мъжът на Евгения Калканджиева - Тачо. Той не пропусна да гаврътне сам цяла бутилка уиски, която разреждаше с любимата му бира. Към края на вечерта половинката на шестата по красота, вече съвсем опиянчен, започна да ласкае Евгени Минчев. Лорда се опитваше да си тръгне по-рано от събитието, но Тачо просто не го пусна, като не спря да му прави комплименти.

Четете още: Мария Илиева изневерила на Иво Аръков!

*Тачо ласкаеше Евгени Минчев

На любовни ласки от непозната девойка пък се радваше Иво Аръков, който дори успя да „намаже" и не си тръгна сам от вечеринката. Папарак на „Всеки ден" дори засне свалката между двамата.

Само Наско Месечков въобще не се появи, от страх да не се сблъска отново с Аръков и да започне поредният скандал между тях. За да бъдат зарадвани мъжете още повече, от агенцията на Жени „Визаж" пратиха най-красивите манекенки, с които зажаднелите за интимности квартиранти оплакнали око.

Четете още: Така или иначе: Иво Аръков

* Иво Аръков с неизвестна дама