Изглежда отношенията между лекоатлетката Ивет Лалова и италианския й приятел Симоне са навлезли в много сериозна фаза, защото тя вече носи красив годежен пръстен от бяло злато с диамант, пишат от сп. "Ева", цитрирани от sportal.bg.

"Това ми е подаръкът за Коледа. Не сме определяли дата за официален годеж, просто получих пръстена в знак на обич. Когато ми го поднесе, Симоне каза, че както диамантите са вечни, така вечна ще бъде и неговата любов", казва Ивет Лалова.

Тя споделя, че е направил подробен план за бъдещето си. На първо място в близките месеци Ивет поставя кариерата си. "На мен ми е ясно през следващите няколко години какво трябва да направя. И отсега полагам основите. По същата логика смятам, че така трябва да се случи и със семейството. Вече не съм малка и е нормално да се замисля за това. В момента обаче за мен е по-важно представянето ми на Олимпиадата.", разкрива Ивет.

Според нея двамата със Симоне най-вероятно ще живеят в Рим. "Не сме решили и с какво ще се занимаваме, като приключим кариерата си на спортисти. Тази година и двамата завършваме образованието си. Аз - международни отношения в Югозападния университет, той - кинезитерапия.", разяснява спринтьорката.

Нейният възлюбен също е спринтьор. За началото на връзката с италианеца, която продължава вече 2 години, Ивет споделя:

"Определено не беше любов от пръв поглед. Даже в началото си мислех, че той е супер надувка. Той си мислел същото за мен. Спринтьорът трябва да демонстрира самочувствие, увереност, това е психологическа игра. После, когато се опознахме, разбрах, че е много готин и земен човек."