Една от най-одумваните светски двойки пак ще влезе в хорските уста, но този път съвсем законно.

Продуцентът и тв водещ Иван Христов е предложил брак на любимата си Ирина преди броени дни, научихме сензационно. Освен че е приела, без да се замисли, бъдещата булка не е успяла да се стърпи и е разкрила за щастливото събитие в живота си на близки и приятели. И как да замълчи човек, след като вече 2 години Иван и Ирина са заедно, ала след такъв небивал скандал, че почти се превърнаха в нарицателно за сърцеразбивачи.

Телевизионната половинка на Андрей се раздели с жена си Вихра в условията на невероятна публична драма защото се влюби в омъжената водеща от собствената си продукция Ирина Сарачинова. На всичкото отгоре двете съперници за сърцето на Иван работеха рамо до рамо в рамките на тогавашния уикенд блок „Станция Нова“, Вихра водеше „Отчаяните съпруги“, а бъдещата булка – „Най-добрата майка“.

* Вихра

След като Иван се влюби в Ирина, последваха две свирепи и доста грозни раздели. Имената на замесените не слизаха близо година от първите страници на вестниците, а жертва в името на новите връзки паднаха децата на двете двойки.

Четете още: Вихра и Иван в лют скандал пред Съда

След безброй перипетии и съдебни битки по време на разводите най-накрая нещата се поуспокоиха. Иван заживя с настоящата госпожица Тенчева, която възстанови моминското си име, а бившата му жена се кротна донякъде и остави Ава да се радва на любовта на татко си. Освен това се оказа, че и Вихра не е била света вода ненапита тъй като почти веднага след раздялата или пък дори преди нея се е хвърлила в обятията на женен колега от БНТ.

* Ирина

Сега дъщеричката на Иван редовно пребивава в дома му с Ирина, където живеят и нейните деца. И ако близките на двойката доскоро са имали някакви съмнения дали тази бурна страст ще успее да се превърне в идилично съжителство, те се оказаха безпочвени, пишат от skandalno.net

Тв водещият е по-хармоничен и спокоен от всякога, с любимата му живеят в пълно разбирателство, а заради нея той се отказа от единствения си порок – чашката.

Иван бе известен купонджия и редовно запиваше до зори преди години, най-вече в периода, в който двамата с Андрей стопанисваха нощно заведение в центъра на София. Преобразяването на продуцента стигна и своята кулминация, след като въпреки заричането си, че хората не трябва да се женят, гой все пак е предприел стъпката да поиска ръката на Ирина.

Приятелките издават, че всичко е било като по учебник с пръстен и падане на колене. Тя пък едва се е стърпяла да не се разплаче и вече планира организацията на втората за двама им сватба. Може би единственият наранен този път ще е Андрей, който винаги е признавал, че Иван е любовта на живота му.

Четете още: Ирина направи Иван по-добър човек