Актьорът Итън Хоук смята, че е "най-добрият любовник" на света.

43-годишният актьор бил поласкан, когато съпругата му Раян Хоук му дала тази титла, защото тя е един от "най-умните хора", които той познава.

"Жена ми казва, че съм най-добрият любовник на света. Майка ми казва, че съм много умен. Децата ми казват, че съм най-добрият татко на света. Жена ми, майка ми и децата ми са най-умните хора, които познавам", шеговито разкрива актьорът за UsMagazine.

Итън Хоук със съпругата и децата си

В миналото той призна, че не вярва в моногамията, въпреки че е щастливо женен за Раян от 2008 г.

"Връзката със сегашната ми жена е вълнуваща и аз съм посветен на тази връзка. Но нито тя, нито аз знаем какво ще ни донесе бъдещето. Връзката не може да се крепи само на това да бъдеш верен в секса. Ако наистина обичаш някого, искаш този човек да израства, но не можеш да казваш как да се случи това. Човекът сам решава", казва актьорът.

Итън Хоук със съпругата си Раян

Четете още: 7 признака, че той вече не ви обича

"Хората гледат на моногамията и верността като деца. "Той е изневерил, значи е лош" противоречи на признанието, че нашият вид не е моногамен. Да се възмущаваш сякаш целият ти свят се е сринал само защото партньорът ти не ти е бил верен е все едно да полудееш, защото косата ти е посивяла. Хората са сексуални същества", казва Итън Хоук.