Автор
Woman.bg

Италия+пролетна мода = очаквано добра комбинация!

Една от любимите ни модни блогърки - Джулия от Galmeetsglam.com в последните седмици обикаля Италия и ни вдъхновява не само с идеи за модни решения, но и с такива за наистина прекрасни райски пътешествия.

Тъй като животът на блогърките е наистина "сладък" в пълния смисъл на думата - пътуват, опитват всичко, което им се иска, снимат и дават идеи на милиони жени по света - днес сме решили да ви покажем част от живота на блондинката.

Италия се слави освен с галеща небцето кухня, и с невероятна мода. Личи си че Джулия се е повлияла именно от нея и ни представя водещите тенденции в тазгодишната пролетно-лятна мода:

Езерото Гарда+етно гащеризон

"Това е идеалното време да посетите Тоскана, защото цените не са толкова големи, а можете да се разхождате дори по къс ръкав! (в случая с къси панталонки). Натъкнахме се на хубаво време, слънчеви лъчи, но истината е, че в багажа си имам както пуловери, така и летни дрехи! Всяко кътче в Италия съдържа толкова много история, птичките пеят, навсякъде е зелено и аз и приятелят ми Томас се чувстваме като в рая".

Верона+флорална рокля

"Няма как в романтична Верона да не избера точно тази рокля! Забележете какви детайли - дантела отдолу, красиви ръкави със средна дължина.

Ето тук сме снимали и великата къща на Жулиета, която е вдъхновила Шекспир да напише едноименната пиеса. Искахме да влезем в дома й, но около 500 други човека изглежда имаха същата идея".

Тоскана+рокля-риза

"Тази рокля идеално пасва на Тоскана - съдържа определени винтидж елементи - погледнете това плисе! За да подсиля усещането за ретро стил, комбинирах тази рокля с очила тип "котешко око".

Венеция+спортно-елегантна червена рокля с подчертана талия

"Когато аз и приятелката ми Роуз решихме да се срещнем във Венеция си направихме споразумение - че и двете ще се обличаме само с рокли, все пак това е един от най-романтичните градове на света. Тя подбра пола с копчета отпред и висока талия, както и наметка с морско райе - отговаря на изискването!".