Началото на всяка работна седмица трябва да е силно, което означава, че е препоръчително да погледнеш някои интересни исторически факти за най-древната професия - проституцията.

Вече показахме част от жените, които са използвали телата си за почитане на божества, задоволяване на армии и покоряване на недостижими върхове, а всичко това се случвало срещу минимално заплащане, а за някои е било срещу никакво.

Древните кариеристки се отдавали изцяло на работата си и знаели от какво имат нужда. Миналата седмица показахме част от тях, а тази седмица ще видиш още няколко.

Ганика

Запознай се с индийската версия на японската гейша. Ганика е жена, която се радва на особено внимание от по-заможните в обществото. Тяхното присъствие се смятало за голям късмет и водело до много щастие за мъжа, но само срещу определената цена. Тези жени нямали право да се женят и по тази причина не овдовяват - вдовиците нямат особена почит в Индия и се смятат за много лоши съпруги. В Индия има 9 ранга на проституцията и Ганика е най-висшата от тях.

Научете още по въпроса сега - в Men.bg



Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/istoriyata-na-najdrevnata-profesiya--chast-2.22239.html