Автор
Woman.bg

Истинският Вълк от Уолстрийт пристига в България

Джордан Белфърт, известен като Вълка от Уолстрийт, пристига в България на 7 април 2015 г.

Той ще проведе целодневно обучение на тема: „Техники за продажби и убеждаване по системата на Джордън Белфърт” в Sofia Event Center (бул. Черни връх 100 в Paradise Mall).

Събитието е част от световното турне на Белфърт за представяне на разработената от него Straight Line Persuasion System („Пряка линия на убеждаване“), която става особено популярна в бизнес средите през последните години в глобален мащаб.

Белфърт пристига в България за първи път, като ще остане в София 24 часа. Интерес към обучението му вече са заявили мениджъри от различи компании в банковия сектор, човешки ресурси, ИТ, бързооборотните стоки, предприемачи и други. Билети се продават в мрежата на Eventim, а ранното записване проължава до 10 февруари с отстъпка от 10%.

Отделните части в тренинга на Джордан Белфърт са структурирани така, че да отговарят на изискванията на професионалисти с различен профил и покриват няколко основни аспекта, като напр.:

Как да убеждаваме всеки път всеки да купи продукт или услуга;
Как да затваряме 100% от потенциалните сделки – стъпка по стъпка;
6 техники за убеждаване и продажби, които не се учат в университета;
Как да преодолеем предразсъдъците за парите;
4 правила на предприемачеството;
„Трите десетки“ – метод за създаване и измерване на сигурността в успеха;
Как да построим своя бизнес, марка и бъдеще.

Програмата на обучението включва няколко сесии за въпроси и отговори. То ще даде възможност на практически всяка компания или физическо лице (независимо от възраст, образование или социално положение) да планира и постигне успех, без да жертва своите ценности и етика. В края на деня всеки участник ще получи сертификат.

Джордан Белфърт e роден на 9 юли 1962 г. в Бронкс, Ню Йорк. През 90-те години той изгражда най-динамичната и успешна организация за продажби в историята на Уолстрийт, покорява най-високите финансови върхове и печели по 50 милиона щатски долара на година – постижение, което му спечелва прозвището „Вълка от Уолстрийт“. Като собственик на Stratton Oakmont, Белфърт има над 1000 брокера, спечелва на

1,5 милиарда щатски долара, стартира от нулата над 30 компании за милиони долари и става герой на един от най-зрелищните и широко отразени провали.

С уроците от шеметните си възход и падение той изгражда живота си наново като световнопризнат експерт зад забележителни бизнес постижения на хора и компании в цял свят. Днес той консултира над 50 компании и е сред най-търсените лектори, а обученията му значително подобряват фирмените продажби, ефективност и екипен дух. Персоналният му метод за продажби и мотивиращите му семинари получават отзвук в цял свят.

В България Джордан Белфърт става популярен през 2013 г. с филма на Мартин Скорсезе „Вълка от Уолстрийт“, където Леонардо Ди Каприо изпълнява главната роля. Лентата на Скорсезе е отличена и наградена в редица престижни филмови фестивали, сред които традиционните награди на Американската академия за филмово изкуство Oscar, наградите на BAFTA, Златен глобус и много други.

“По време на снимките за филма прекарах много време в компанията на Джордан. Неговите публични речи и способността му да обучи и мотивира млади предприемачи са изключителни. Той се отличава като ярък пример с качествата си амбициозност и упорита работа, които трансформират личността. Това го превръща в човек, който истински вдъхновява”, споделя Леонардо Ди Каприо за Джордан Белфърт след участието си в биографичния филм.

Историята във филма е базирана на мемоарите на Джордан – „Вълка от Уолстрийт“ (2007 г.) и „Залавянето на Вълка от Уолстрийт“ (2009 г.), които са преведени на 25 езика и са публикувани в 72 страни. В България двете книги се издават от Locus Publishing.