Автор
Woman.bg

Истините за възрастта, които научихме от "Сексът и градът"

Сериалът "Сексът и градът" е нещо като най-точният прочит на живота на сингъл-жената в обществото на новия век - независима, разкрепостена и еманципирана.

Има определени ситуации от поредицата, които са се случвали поне един път на всяка от нас в живота, особено що се отнася до мъжете - всяка от нас е имала поне един тип "Тузара", които страда от страх от обвързване, но в същото време продължава да ни търси, години след като сме се разделили.

Сред многобройните истини, които научихме от "Сексът и градът" се нареждат тези за възрастта - за разликата между мъжа и жената, за представите за това кое е нормално на определена възраст, както и относно това кое е най-подходящото време за женитба.

Любими цитати от "Сексът и градът"

Представяме ти селекцията на американско списание на топ уроците, които получихме от "Сексът и градът" относно възрастта:

"И тогава осъзнах, че двадесетгодишните момичета изглеждат супер готини, до момента, в който едно от тях не ти открадне мъжа, когото обичаш".

"Красотата е преходна, но апартамент с гледка към парка е завинаги"

"Обичам те, но обичам себе си повече. Имам връзка със себе си от 49 години и това е, върху което трябва да работя"

"Наслади се на себе си когато си на 20. На 30 научавай уроците за живота. На 40 вече е време да започнеш сама да си плащаш за напитките"

"Има само едно нещо по-лошо от това да си сингъл в Града на 30 и то е да си сингъл в Града на 20"

"Всичко, което искаш когато си тийнейджър, е да можеш да си купиш бира. Когато станеш на 30, всичко, което искаш е да имаш кредитна карта"

А вие - момичета, как мислите - верни ли са умозаключенията на Кари и момичетата относно възрастта? Мнението ви очакваме в коментарите по-долу!

Нежните сватбени обувки на Сара Джесика Паркър