Автор
Woman.bg

Истината за отношенията между Андреа и Николета

В последното издание на предаването "Папараци" Николета Лозанова и Андреа решиха да внесат яснота в отношенията си.

Съвсем наскоро двете обявиха чрез няколко общи снимки, че са заровили томахавките и работят рамо до рамо над новия видеоклип на Андреа.

За пръв път двете приятелки разказаха подробности около хронологията на тяхното приятелство.

„24 часа бяхме заедно, от дискотеките се прибирахме или в тях или у нас, дори сме се събуждали заедно в едно легло. Наистина нашето приятелство беше много силно и истинско." - разказа Николета за зората на отношенията й с Андреа.

„Тогава сме били малки и много по-щури и луди. Бяхме по-първични, ако искаш го нарече и по-истински. Смятам, че в отношенията между двама души, дали е приятелство или имат връзка, си има изгода, ти си с този човек, защото ти харесва да си с него, примерно за мъж. В нашите отношения, освен че бяхме приятелки, мисля че и нашите професионални изяви се получиха много добре." - допълни Андреа.

Двете приятелки разкриха и подробности от скандалната си целувка в клипа "Употребена", който до момента има 32 милиона гледания.

Четете още: Андреа: Кубрат е по-голяма звезда от мен!

„От екипа ни посъветваха да го направим, но ние не бяхме свикнали да правим толкова крайни неща и двете и си спомням, че се скрихме в офиса, където ни беше гримьорната и си викам „Сега как ще го направим това?“ и тя „Не знам, мен много ме е срам“ и тогава аз й казах „Я, си отвори устата“ и й изсипах сериозно количество алкохол. Казвам го най-смело, не че сме алкохолици, а искахме да се отпуснем, за да можем да го направим. Получи се, тогава може би бяхме по-безгрижни и това ни е отпуснало да бъдем по-скандални и се радвам, че за успеха на цялото нещо се говори толкова много години вече. Ние сме просто момичета, които искат да дадат най-доброто от себе си и си свършихме професионално работата и мисля, че не само в България, това се оцени в много други държави.“ - разясни Андреа.

Двете приятелки твърдят, че никога не са се карали и скандал между тях всъщност не е имало. Това, което ги е разделило всъщност са разстоянията и медиите.

„Между нас никога не е имало скандал, аз искам да кажа на всички хора, които мислят, че ние някога сме се карали, че аз никога не съм се карала с нея. Просто тогава моят живот тръгна в съвсем различна посока от нейния, според мен това, че е имало огромен скандал между мен и нея е по вина на медиите. Те го създадоха този изкуствено направен скандал.“ - сподели Николета.

„Ние сме си интригантки и обичаме да си се джигъра-джигъра, да се хапем и се забавляваме. Истински проблем между нас не е имало. Имали сме дребни кавги, за елементарни неща." - разясни Андреа.

„Да и това са го направили медиите. Те пишат „Николета копира Андреа“ и така нататък и така двете си мислим, че другата го е пуснала и в даден момент започват хапливи статусчета във Фейсбук." - призна тв водещата на "Папараци".

"Аз заминах за Италия и така се отдалечихме, просто спряхме да се чуваме. Имаше период от около половин година, в който не сме се виждали, не сме се чували, не сме качвали общи снимки, аз не съм се снимала в нейни проекти и от там медиите започнаха да си смучат от пръстите всякакви тъпотии, които мен лично ме дразнеха. И вече имаше период, в който започнахме. Спомням си, че имахме еднакви очила, едната копира другата и от там тръгна всичко.“

Четете още: На коя й отиват повече: Андреа и Николета с еднакви очила

„Ако трябва да бъда искрена, мен това ме забавляваше. Аз знам, че сме се хапали, няма какво да се правим, никой няма да е лицемерен тук. Хапахме се и не се правим, че не сме. Не сме се карали за мъж, за нещо сериозно, аз по-скоро се забавлявах. По едно време ми се стори обаче, че това нещо вече не е готино и, че вече трябва да се занимаваме с по-важни неща в живота, отколкото да се хапем за глупости. В един момент беше редно това да се спре, защото беше детско. Ние сме вече големи хора. Всяка от нас има своята кариера, своята професия и смятам, че е редно вместо да създаваме неградивни неща, да се сдобрим, да изчистим нещата и да създадем нещо градивно, нещо красиво“ - разясни Андреа ситуацията.

Четете още: Опасно близки и секси: Андреа и Николета

След раздор, продължил близо три години, бившите приятелки вече са и настоящи такива. Ето как се случило сдобряването между двете според Андреа:


„Излъчват се сигнали, малко като при животните се случи. Видяхме се и обсъдихме всички тези три години, видяхме двете страни на палачинката, защото искам да кажа, че палачинката определено има две страни и човек не трябва да живее с мисълта, че неговата версия за всичко, което се е случило е най-правилната. Може би това е бил един урок за нас двете“.

Андреа и Николета коментираха и нападките на техните фенове, които заляха и двете след новината, че отново са се събрали.

"Аз смятам, че те трябва да се съгласят с мен, че е по-добре две момичета да се съберат и да си простят караниците, упреците и захапките, отколкото да воюват. Не трябва да са против това, че двама човека са си простили и са се събрали, защото не е ли това в крайна сметка, това което ни учи и църквата. Ние трябва да прощаваме, да бъдем позитивни и да търсим доброто у хората. Можем да се караме до безкрай." - призна певицата.

„Според мен негативните коментари идват от там, че те си помислиха през цялото време, че ние сме лъгали, а ние не сме и че всичко това е било ПР. А ние наистина не бяхме приятелки“ - допълни Николета.

Андреа пък разкри още подробности относно първия си испаноезичен проект, озаглавен "Besame", в чиито клип участие взима и Николета.

"За мен е нова страница, защото досега не съм пяла на испански, в нея участват още двама изпълнители Рони и Бени, те живеят в Ню Йорк и специално дойдоха за снимките на клипа. Това парче ще тръгне в началото на декември и се надяваме да го завъртим по възможно най-много международни канали." - разясни тя.

Четете още: Андреа облече екипа на Кубрат (снимка)