В поредица от няколко статии ще ви запознаем по-отблизо с най-разпространените женски фантазии и ще ви посъветваме как да ги превърнете в реалност.

Вече се спряхме на секса на нестандартно място, а днес е ред на порно вдъхновението.

Искам:
Да гледаме заедно порно и да повторим нещо по-впечатляващо


Една смела и разкрепостена жена може просто да каже на партньора, че изпитва подобно желание. И той най-вероятно ще се съгласи и дори ще бъде приятно изненадан. Но ако всичко беше толкова просто, едва ли щяхте да четете тази статия. Ако ви е трудно да се решите да разкажете на партньора фантазиите си при разговор очи в очи, напишете му СМС или съобщение с предложение вечерта да гледате заедно един по-различен филм. За да не си помисли, че става дума за „Робинята Изаура“, просто му пратете линк към видеото.

Възможно е обаче тази идея да не допадне особено на мъжа. Порното е много интимна зона, партньорът може да се притеснява от собствените си реакции при гледане – дали няма да му се разсърдите заради ерекцията, която е получил, гледайки друга жена? За да превъзмогнете всички комплекси, обсъдете този въпрос предварително и официално „позволете“ на мъжа да се възбуди. Вие също се възбуждате от такива гледки, но промените в тялото ви не се набиват толкова на очи.

Четете още: Фото тест: Позите на спане и отношенията в двойката

Ако въпреки всичките ви уловки партньорът отказва да гледа порно с вас, постарайте се да реагирате спокойно на това. Недейте да се сърдите и да вдигате скандали – женските бурни реакции са приятни само в леглото. Ще трябва да приемете факта, че партньорът ви си има своите табута и граници. Не настоявайте излишно – може някой ден той сам да си промени решението. Помолете го да ви каже, ако случайно размисли. Освен това за осъществяване на мечтата ви не е нужно да гледате заедно – можете просто да изберете филм, сцените от който бихте искали да повторите, и да пратите на мъжа линк към него. Той ще разбере този прозрачен намек.

Освен това и двамата трябва да сте наясно, че не всички експерименти са осъществими в домашни условия. Както и във всеки друг филм в порното се използват специални ефекти. Целта е кадрите да бъдат зрелищни, мъките на изтощения мъж, който с часове държи партньорката си на ръце, остават скрити за зрителя. Филмите за възрастни демонстрират интересни пози и стотици идеи, но не ни учат как точно да повторим същото в реалния живот. Затова преди да предлагате някакви експерименти на любимия си, оценете доколко са реалистични и при нужда развийте собствените си умения.

Четете още: Чорапите подобряват секса