Преди тридесет години братята Игор и Гришка Богданоф са били истински хит по националната френска телевизия с праймтайм предаването си зa научна фантастика.

В наши дни те продължават да се изявяват като водещи и да се радват на голям обществен интерес, но за жалост не заради постиженията си в телевизионния ефир, а заради меко казано фрапиращия си вид. Вследствие на серия от пластични операции двамата вече приличат повече на извънземните, на които посещават сайънсфикшън поредицата си години наред, отколкото на авторитетни водещи.

Четете още: Жива секс кукла

Четете още: От бял мъж да се превърнеш в кореец

65-годишните мъже са братя близнаци, но десетките пластични интервенции, на които са се подложили, са заличили приликата във външния им вид.

Игор, който е "Доктор по теоретична физика", и брат му Гришка, докторант по математика, с неохота признават, че многократно са лягали под ножа на пластичния хирург, но категорично отказват да признаят точния брой на интервенции, които са си правили. Те само споделят, че манията им към естетичната хирургия е започнала през 90-те години.

Светила в сферата на пластичната хирургия обаче коментират, че и с просто око са видни някои интервенции, които двамата водещи са си направили, а именно импланти в брадичката и бузите, както и множество процедури с ботокс и филъри.

Четете още: Новата Барби е на 16 г и твърди, че няма операции

Игор и Гришка сега

Игор и Гришка преди