Преди броени дни се състоя ежегодният бал на Института по костюми Met Gala, като този път темата на вечерта бе "Шепот от Китай: Приказки от Изтока в изкуството, киното и модата".

В чест на темата или въпреки нея звездни дами смело показаха телата си в екстравагантни разголени рокли или в такива, изработени от доста прозрачни материи.

Светските хроникьори веднага определиха вечерта като "най-екстравагантния червен килим досега", а ние от своя страна като звезден панаир на голотата, в който дами като Джей Ло, Ким Кардашиян и Бионсе ефектно показаха пищните си форми изпод ефирни материи и с неотлъчната помощ от страна на изрязани деколтета и високи цепки.

Четете още: Звезден Instagram: Голи звезди и сладки семейни фотоси

И въпреки всичко голотата бе представена по един пленително ефектен и дори елегантен начин, почитащ любовта към костюма и изкуството, на което всъщност е посветена и цялата вечер.

Затова си признаваме, че не можем да спрем да разглеждаме снимки на звездите от събитието, но за щастие те не се изчерпват само с тези направени от фотографите. Съвсем очаквано самите знаменитости подробно документираха цялата Met Gala и после качиха снимките си в профилите си в Instagram.