Танцьорката Индира, и вече бивша участничка във формата, разкри в каква лъжа е хванала моделката Бориса.

Индира Касимова сподели пред всички в студиото, че другата красавица е излъгала с данните, които е поставила в анкетната си карта.

* Индира

По документи Бориса е родена на 11 октомври, което значи, че е зодия Везни. В анкетната карта за шоуто обаче е написала, че е родена на 11 януари, съответно зодия Козирог.

Четете още: Вижте Бориса като кичозна абитуриентка

Редакторът на „Къртицата“ Ники Николов обясни, че продукцията е игра и че лъжите, шашмите, лицемерието и интригите са абсолютно позволени. Следователно Тютюнджиева не е в никакво нарушение.

HotArena забеляза, че Бориса е излъгала и за друго нещо. Пуснаха статия от 2011, в която тя самата споделя в интервю, че със Силвестър Сталоун са били в един хотел. Когато заяви преди дни, че ще съди Емил Каменов, тя се зарече, че НИКОГА не е виждала Роки наживо.

Снощи обаче призна, че са били в кафене в хотел, но на различни маси. Шашмата прикри като повтори няколко пъти „Какво значение има това?!“, а от продукцията пропуснаха, умишлено или не, да й излъчат видеото, в което заявява, че не е засичала актьора никъде през живота си.

Четете още: Вижте как е изглеждала Бориса Тютюнджиева преди!

Къртицата2 / 14.03.2014 част1 by cool12312