Автор
Woman.bg

Имението на Ким и Кание за 20 милиона! (снимки)

Ким е на върха на щастието. Тя най-сетне ще се премести от дома на майка си Крис Дженър.

Най-популярната от сестрите Кардашиан и съпругът й Кание Уест са намерили перфектното място, където да заживеят с дъщеричката си Норт Уест. От раждането й насам Ким и детето живеят при майката на пищната арменка. Кание не се задържа много там заради многото си ангажименти, съобщава news7.bg

Четете още: Само Ким може да има такава паспортна снимка

Имението, в което и двамата се влюбили се намира в Hidden hills, Лос Анджелис. То е на огромна площ, обградено от лозя. Ким се влюбила в огромен дрешник с огледални стени. Двойката ще се глези в два спа комплекса и ще се радва на два огромни басейна. Съсед ще им бъде един от най-богатите кулинари в света Гордън Рамзи. Певицата и дизайнер Джесика Симпсън също има имот там. Вижте нейния палат за "скромните" $11.5 млн. Ето как изглежда той:

Четете още: Ким Кардашиян поиска да осинови тайландче

Къщата се намира близо до тази на мама Кардашиан, което е плюс, защото Ким продължава да участва в семейното риалити.

Двамата с Кание си купиха имот за $11 млн. в Бел Еър и пръснаха двойно повече за реконструкция и нов интериор, но така и не се нанесоха там. Затова пък имат възможност да си купят двойно по-скъпо имение и нямат търпение да се пренесат там.

Четете още: Дълбоко, по-дълбоко, деколтето на Ким

"Готова съм да се изнеса от дома на мама, нямате представа колко съм готова! Когато купихме дома си в Бел Еър още нямахме дете, не бях дори бременна. Когато имаш дете всичко се променя и имаш нужда от различно пространство. Животът в града е различен, а това, което искаме е да бъдем далеч и да имаме лично пространство", заяви развълнуваната риалити звезда.